Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ми се свиѓа дисциплината во играта, која од времето на Бенитез ја немавме, исто ваков старт од сезона 2008/09 немавме. Пред се подобри сме од лани на тактички план, имаме повеќе од 1 тактика: И да се браниме, пресинг да играме, играме 3 различни формации (3-5-2, 4-2-3-1, 4-3-3), и нормално тоа е многу добро бидејќи е потешко противниците да не прочитаат. Имаме добар ростер, само фалат уште 1-2 играчи во средина и напад.

Супер старт имаме, само не треба да се лета многу во облаци, тек е почеток на сезона, но сепак сево ова е супер и мислам оти после многу години, конечно заслужувуваме малку радост на крајот од сезоната.

Леле...јас пак мислам дека фалат уште 3-4 играчи.

Немаме играч кој може да влезе од клупа и да направи разлика. Зимава мора 2ца средина, мора.

Ја поише би рекол неаме клупа, камоли играч шо ќе праи разлика...

Леле...јас пак мислам дека фалат уште 3-4 играчи.

Немаме играч кој може да влезе од клупа и да направи разлика. Зимава мора 2ца средина, мора.

Јас правам муабет за до крајот на сезонава (со позајмениве), а на крај на сезона, пример да му ги откупиме договорите на Мозес и Сисоко, ама тие да бидат РЕЗЕРВИ а не да се потпираме на Мозес како првотимец, тој може да биде играчот кој би правел разлика од клупа, и еден скап крилен напаѓач и еден играч од средина (Кабај), сево ова по претпоставка Суарез пак да остани на лето, е тогаш би имале доста силен тим, на кој ако му го додадеме за година поискусниот Стерлинг, би имале доста компактен состав, ама отом потом, сега на зима би бил презадоволен со само еден офанзивен играч (не ми се верува да дадеме повеќе од 15тина мил.)

Одбрана имаме само и до негде напад али фали уште еден пробивен играч како Кутињо.

Средина освен Џерард и до негде Хендо другово све игра под ниво. Тамо фалат 2-ца .
Хендо е добар али у напад игра слабо,ете вчера прими добра топка у контра и му кина од нозе(отиде у аут) такво нешто не треба да си дозволиме ако сакаме ЛШ или титула.
Лукас по повредата коркач стана и не влага у дуел многу многу.Такада и тука ќе треба некоја замена да се најде. Ја би Маскерано да си го вратиме и по Кабаје да тргнеме.Е тогаш комплетна средина ќе имаме со Џерард,Кабаје,Маскерано и Кутињо.
Исто фали еден пробивен лев бек. Енрике е добар али еднаш нема влезено накај гол.Тамо фали играч од типот на Џонсон..Сисоко коа ќе се врати незнам дали ќе може тоа да го игра..

Гледам за Пасторе има шпекулации нешто. Иако е рано за тоа али таков играч ако најдеме ќе биде топ, нема да бидеме без 2-3 гола на натпревар.

Јас правам муабет за до крајот на сезонава (со позајмениве), а на крај на сезона, пример да му ги откупиме договорите на Мозес и Сисоко, ама тие да бидат РЕЗЕРВИ а не да се потпираме на Мозес како првотимец, тој може да биде играчот кој би правел разлика од клупа, и еден скап крилен напаѓач и еден играч од средина (Кабај), сево ова по претпоставка Суарез пак да остани на лето, е тогаш би имале доста силен тим, на кој ако му го додадеме за година поискусниот Стерлинг, би имале доста компактен состав, ама отом потом, сега на зима би бил презадоволен со само еден офанзивен играч (не ми се верува да дадеме повеќе од 15тина мил.)

Сусо не го заборавај, супер игри прикажува во Алмерија.

Хендерсон - то треба да се убие!!!!!
поголем страшливец на терен немам видено џабе е три сезони овде!!! Освен шо е кондиционо спремен и по некој добар пас на една од дваесет утакмици другото е прими топка, застани, врати назад. Ниту еден пробив, ниту еден дриблинг, очајни центаршути...

Другиве убо играат, одбранана камен, голманчено да е здраво и живо, иако душата ми излезе првите 15 мин од второто полувреме и ако продолжеа да играат ко со Вила, Стоук, Свонси немаше да победиме. Сета среќа шо падна Сандерленд кондиционо па немаа сила да играат пресинг.

Па 2-0 резултат да те ебам шо се затвораш шо си комплицираш живот. Земи топка и не му давај до крај. Треба да гледаат видеа од лани како од 2-0 се прави 5-0, а не тука пресврти да ти прават глупи екипи!!

1378270_631204550234988_1916001620_n.jpg

Stivie G ставај во спојлер друг пат слики со олкава резолуција, добив поплаки од членовиве на фан клубов, немаат сите 27 инча монитори, некои влагаат и од мобилен, не бива.

Хендерсон - то треба да се убие!!!!!
поголем страшливец на терен немам видено џабе е три сезони овде!!! Освен шо е кондиционо спремен и по некој добар пас на една од дваесет утакмици другото е прими топка, застани, врати назад. Ниту еден пробив, ниту еден дриблинг, очајни центаршути...

Другиве убо играат, одбранана камен, голманчено да е здраво и живо, иако душата ми излезе првите 15 мин од второто полувреме и ако продолжеа да играат ко со Вила, Стоук, Свонси немаше да победиме. Сета среќа шо падна Сандерленд кондиционо па немаа сила да играат пресинг.

Па 2-0 резултат да те ебам шо се затвораш шо си комплицираш живот. Земи топка и не му давај до крај. Треба да гледаат видеа од лани како од 2-0 се прави 5-0, а не тука пресврти да ти прават глупи екипи!!

Хендерсон од 100 итакмици 20 ги нема изиграно на негова природна позиција. Или игра крило или бек. Кога ќе игра константно на негова позиција, ќе правиме муабет. Во врска со кондицијата, јас секоја утакмица се чудам од кај му снага да трча како коњ 90м.

Хендерсон од 100 итакмици 20 ги нема изиграно на негова природна позиција. Или игра крило или бек. Кога ќе игра константно на негова позиција, ќе правиме муабет. Во врска со кондицијата, јас секоја утакмица се чудам од кај му снага да трча како коњ 90м.

Кајт втор дел, само шо тој беше поснажен и клаваше голој.
Ех кога би имале топ десно крило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom