Фан Клуб: Интер

Сум ги изнервирал Јувенташине максимално :pos:
Da ti kazam ne mi se vlaga vo seria a temata,od sto neznaat sto da kazat lopovite,pocnaa da vregjaat.da ne gi oteram kaj sto ne treba,zatoa me nema tamu,a imam mnogu raboti da im kazam za mestackiot klub za koj navivaat

Мауро Икарди повикан за Аргентинската репрезентација за дуелите против Уругвај и Перу. (y) Истотака повикани се и Кампањаро, Рики и Паласио.

Пријавујте ги бе, што ги ебам - ја бан иам 10 дена ради наводно *вреѓање* што се состоеше од еден збор МУФЉУЗ (што гарантирам дека пола од модераторите не ни знаат да го протумачат) :)

+ за црнците беше, не се важи :))

Мауро Икарди повикан за Аргентинската репрезентација за дуелите против Уругвај и Перу. (y) Истотака повикани се и Кампањаро, Рики и Паласио.

Икарди ја одбил Аргентина, чека повик од Италија.

кур да јадат и аргентина и италија. и така нема да помириса прв тим што кур го малтретираат играчот. да се надеваме дека и на бразил нема да им текне ХХ да го земат, или прандели да игра ранокија.

Дејан Станковиќ тренира со екипата на Киасо каде игра и Замброта. Синиша Михајловиќ го повикал во репрезентацијата на Србија за натпреварот со Јапонија на 11 Октомври каде Деки ќе го одигра тој натпревар и ќе стане рекордер според бројот на настапи во српската репрезентација. :cuc:

Икарди е викнат од проста причина што постеше шанса да заигра и за Италија, не сакаат да ризикуваат аргентинците во случај да стане одличен играч од него во иднина, не дека сега им е потребен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom