Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пак да прашам зошто вчера Јанузај доби шанса? Дека немате квалитетни играчи или дека е одличен играч?

Пак да прашам зошто вчера Јанузај доби шанса? Дека немате квалитетни играчи или дека е одличен играч?

Изгледа му е вонбрачен син на Мојс кој покрај Валенсија вчера доби шанса за настап при 0-0 од 45 минута место Кагава кој беше солиден во првиот дел. Дечкото има талент и потенцијал да стане одличен играч, ама сепак прерано е да се пушта во оган.

Пак да прашам зошто вчера Јанузај доби шанса?

Мојсије како причина за неговото влегување на полувреме кажа дека сакал да испроба нешто друго и да ја подобрел таа позиција.Што се покажа како погрешно нели,пошо имаше многу поголеми дупки на терен кој заслужуваа да бидат сменети.
Дека немате квалитетни играчи?
За квалитетни играчи имаме,дури и многу поквалитетни од некој други играчи кој играат во пл.
Или дека е одличен играч?
Па сеуште не се докажал како играч ,нема изиграно многу натпревари за да го карактеризираме како одличен играч.Според ова што го покажува(на 2-3утакмици) јасно е дека станува збор за многу надежен млад талент за кој се борат неколку репрезентации и + искочи шпекулација дека манчестер сити понудил многу солена сума на пари за него. Ке видиме како ке се развива понатаму ,сеа за сеа е добар.

Jason Roberts - "Giroud is a TOP, TOP player"
И сигурно е физички најјакиот во ПЛ. Да се надеваме дека ќе останит здрав.

Ете кој не гледа ПЛ :oops:
ајде кажи кој е :coffee:
Со ретки и најискрени 0% пристрасност:

SAKHO-PSG.jpg

1209135_10151667464883581_992698164_n.jpg

1146292_10151642528913581_513149958_o.jpg

Дополнителна литература:

Liverpool hard man Mamadou Sakho has been banned from the gym at the club’s Melwood training ground – after his strength meant he broke equipment.

Извор

Брат, што ти е...има милион напатени црнчуги што можат со заби да искинат цел тим во ПЛ.

Па од прилика вака, пола играчи од ПЛ.

yeah sure
--- надополнето: 30 септември 2013 во 01:01 ---
Брат, што ти е...има милион напатени црнчуги што можат со заби да искинат цел тим во ПЛ.

Ако не се лажам лани Бентеке и Жиру имаа најмногу воздушни дуели добиено

Ако не се лажам лани Бентеке и Жиру имаа најмногу воздушни дуели добиено
Бентеке, Бентеке... си научил многу глеам за него :D

А шо не ме цитираш мене за Сако, м?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom