Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечково е измислен за сите нови "млади" и надежни актери.

Кој гледал Sopranos, или гледа Low Winter Sun ќе знае за што зборам.

Сум го гледал во The Wire втората сезона, ѕвер е таму ама не знам колку е сестран за други тип на улоги, го немам гледано во друг филм/серија бар колку што се сеќавам.

Дечково е измислен за сите нови "млади" и надежни актери.

Кој гледал Sopranos, или гледа Low Winter Sun ќе знае за што зборам.

Да не си измешал нешо, овој беше у The Wire, во Sopranos не го памтам да се има појавено...

bitch, please.

xGE8fdu.jpg

ROFL.
--- надополнето: 28 септември 2013 во 17:56 ---
Да не си измешал нешо, овој беше у The Wire, во Sopranos не го памтам да се има појавено...

Yep, The Wire, читав нешто за Sopranos претходно, па се помешав :D

Дај предложете пародии и некои филмови со теории на заговор. Крај на месец е, да го дотрошам интернетот ( имам неограничен, ама така е зборот ).

Дај предложете пародии и некои филмови со теории на заговор. Крај на месец е, да го дотрошам интернетот ( имам неограничен, ама така е зборот ).
Naked Gun,Airplane,Hot Shots,Top Secret,Spy Hard,Life of Bryan.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Е да, сакав да напишам '' освен тие '' , затоа што ги имам сите изгледано и тоа по неколку пати. Фала како и да е :)

Тие филмови вредат да се погледнат уште неколку пати :D

Е да, сакав да напишам '' освен тие '' , затоа што ги имам сите изгледано и тоа по неколку пати. Фала како и да е :)
--- надополнето: 29 септември 2013 во 20:16 ---

Фак ју. Не приметив од прва. Одам на ИМДБ и пишувам '' Space balls '' , мислев дека ми предлагаш некоја пародија :icon_mrgr:

Пародија е бе, на star wars. :D

Филмов го пропуштив ко излезе пред 3 години ама сега мора да се гледа :)
Инаку овај ми стоеше може 3 години на хард дискот до пред некој месец и не се каам оти го гледав :) добар филм

wot конечно и ние смртниците на Телекабел ќе може да гледаме филмови у Влу Реј ;)

Шо бе повеќе гигабајти да не ви ставија конечно?

wot конечно и ние смртниците на Телекабел ќе може да гледаме филмови у Влу Реј ;)

Ја ги убив, сега ли дознаваш?
Уште After Earth и Hangover кога ги пишав дека ги има големи снимки. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom