Помош: Барам еден филм!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
барам еден наш мак. филм одамна го неам глеано и баш пред 2 дена го фатив на тв ама на ептен кратко . Значи целиот филм се одвива во една просторија со пијано шанк-шанкер,маси столици и у него седат едно 10 луѓе сите со пиштоли као некој мафијаши -криминалци.Чекаат некој богаташ да дојде .И цело време ќе се рчкаат и коа ќе дојде тој богатиот ќе се распукаат. знаете ли кој е тој ??
-------у филмот имаше така по впечатиливи сцени -со нож коа праат меѓу прсти ...коа еден со поглед ќе ја скрши чашата демек ...??? фала :)
Би требало да е овој

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
еден филм ми објасеше едно дете ама слабо го сватив(поднапијани праевме моабет) на почеток од филмов се 5 деца и после се прикажвит ко возрасни мафијаши или бизнисмени се тие.. олку само запамтив ама филмов му бил најак шо го имал гледано :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
еден филм ми објасеше едно дете ама слабо го сватив(поднапијани праевме моабет) на почеток од филмов се 5 деца и после се прикажвит ко возрасни мафијаши или бизнисмени се тие.. олку само запамтив ама филмов му бил најак шо го имал гледано :D
Sleepers или Four Brothers
Најверојатно е слиперс пошо е 5класи појак филм од 4браќа

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во темава на Борн вс. Бонд се потсетив.

Имаше еден филм за почетоците на Џејсон Борн што е ТВ филм во два дела. Стар е филмот од 70тите или 80тите е најверојатно. Некој да не знае за кој филм подетално се работи (наслов итн.)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.219
Поени од реакции
8.328
Во темава на Борн вс. Бонд се потсетив.

Имаше еден филм за почетоците на Џејсон Борн што е ТВ филм во два дела. Стар е филмот од 70тите или 80тите е најверојатно. Некој да не знае за кој филм подетално се работи (наслов итн.)

Ne dupis ili sto e rabotava ? :D
http://www.imdb.com/title/tt0094791/

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Имаше еден филм што чинам го даваа по нашиве канали. Филмот беше за еден пар што се натпреваруваше на натпревар за правење чоколадо.
На крај на филмот знам додадоа специјално нешто во чоколадото што претходно дедото на готвачот му го даде и на крај испадна вода било тоа. Cheese overload беше филмот али :X3: ми беше некако кога го гледав.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Имаше еден филм што чинам го даваа по нашиве канали. Филмот беше за еден пар што се натпреваруваше на натпревар за правење чоколадо.
На крај на филмот знам додадоа специјално нешто во чоколадото што претходно дедото на готвачот му го даде и на крај испадна вода било тоа. Cheese overload беше филмот али :X3: ми беше некако кога го гледав.
Just Desserts

Член од
13 август 2013
Мислења
8
Поени од реакции
2
baram eden film.nivniot odel imase skratenica koja neznam kako se vika.baraat sekakvi natprirodni raboti.so vonzemjani i slicno.imase okolu 10 epizodi na sitel 3 okolu juli avgust vo19:15-19 30 pocnuvase.i dali znae nekoj dali ke ja davaat fringe 3,4,5 sezona na mtv?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Еден филм барам класична акција беше, не ми текнува кој ликови беа во главната улога никако да ми текне. Имаше една азијатка многу јака и беше bad ass у почетокот на филмот, а после нешто се дешаваше со едно мало девојче мислам киднапирано беше. И се дешаваше нешто меѓу возови, каде што под нив чуваа оружје и тука беше уствари таа пуцаљка. И така :D Anyone ?

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Еден филм барам класична акција беше, не ми текнува кој ликови беа во главната улога никако да ми текне. Имаше една азијатка многу јака и беше bad ass у почетокот на филмот, а после нешто се дешаваше со едно мало девојче мислам киднапирано беше. И се дешаваше нешто меѓу возови, каде што под нив чуваа оружје и тука беше уствари таа пуцаљка. И така :D Anyone ?
http://www.imdb.com/title/tt0308208/ овој можда ?

Kajgana Shop

На врв Bottom