Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И сакам Венгер да потпише нов договор и да нема многу одолговлекување околу тоа, оти ќе биде непторебна замаранција за клубот и играчите. А и голем дел од играчите се тука само заради Венгер, вклучително и последното засилување Озил.

Сепак мислам дека ќе го продолжи договорот, со ваков старт на сезоната, со рекордниот трансфер на Озил, не гледам причина зошто би заминал, освен ако здравјето и годините не му го дозволат тоа.

И сакам Венгер да потпише нов договор и да нема многу одолговлекување околу тоа, оти ќе биде непторебна замаранција за клубот и играчите. А и голем дел од играчите се тука само заради Венгер, вклучително и последното засилување Озил.

Сепак мислам дека ќе го продолжи договорот, со ваков старт на сезоната, со рекордниот трансфер на Озил, не гледам причина зошто би заминал, освен ако здравјето и годините не му го дозволат тоа.

Јас мислам дека пред Божиќ нема шанси нешто конкретно да се случи во врска со договорот на Венгер.
Арсен имаше неколку многу тешки и нервозни години, кислам дека е изморен и мислам дека има изгубено малку на самодоверба во своите способности, сака пак да се покаже пред да реши да го продолжи договорот, според мене тој веќе се покажа многу пати низ годиниве и покрај неуспешниве сезони.

2 пати пуштив ск и баш на тие 2 пати гол дадовме :D
Освен головите друго од утакмицава не глеав баш многу, ама од тие неколку моменти шо ги глеав видов дека Озил лошо играше....
За Гнабри можам да кажам браво зошто да играше Волкот место него резултатот ќе беше 1-1 и Ворм ќе имаше 1 одбрана повеќе.

Дечки честито победа, и конечно се одлепивме (само 2 бода но сепак и тоа е добро) на врвот на табелата.
Прво полувреме не игравме најдобро, во второ изигравме подобро, но сепак Арсенал не е Арсенал ако нема инфаркт завршница.
Рано е за титули, затоа не си ги дигајте очекувањата премногу, треба да се оди чекор по чекор. Единствено нешто што ме загрижува моментално е големиот број на повреди (кои се и долгорочни).
и да Ремзи е ЅВЕР, го пишував тоа уште одамна иако многумина ме критикуваа за него.
Гнабри позитивно изненади, е сега незнам колку ќе биде спремен за во вторник затоа што му се собираат три и пол натпревари за помалку од 7 дена, а сепак тој е само 18 годишен. Сепак Венгер најдобро знае што прави (иако понекогаш оди ризично со составите и тоа многу ме нервира кога ќе се повреди некој играч на речиси добиена утакмица, ко на пример Подолски)

Иначе на Гнабри ова му е изгледа 4/5 натпревар во прв состав а веќе се закити со голче (y)

Ќе ве замолам за еден хајлајтс од натпреваров дека заради дајл ап интернет неможев да го гледам на натпреваров.
Али кога гледам сме тепале, па уште Гнабри и Ремзи стрелци, во моментов сум вака :drk::drk:.
Пу пу да не се урочиме, само вака да си продолжиме. Ептен мерак ми се напраи, а и не ми е криво што не глеав, сме тепале најважно.
Ептен ми се праи кеиф што Гнабри стрелаше, да ги побие малце скептиците, дека не го бива за прв тим бла бла бла....
Честитки момци, нека ни се множат.

Приметувате ли дека не сме повеќе тим од група талентирани идивидуалци, туку постанавме фамилија.Ова во претходниве 8 сезони јас не го гледав.

Приметувате ли дека не сме повеќе тим од група талентирани идивидуалци, туку постанавме фамилија.Ова во претходниве 8 сезони јас не го гледав.

Клучно беше шо за прв пат, никој не изгубивме оваа сезона, од играчите кои ни се важни во тимот, и врз кој ја базиравме нашата игра, како Казорла, Артета, Пер па и Волкот и Вилшир. А да не заборајме придодадовме класа засилување, и мислам дека ќе купиме и напаѓач во јануари.

1209088_612782802098882_2000524917_n.jpg И роденденот како убаво му дојде со она вчера што го направија прав поклон :D. Нека му е честит и се надевам дека ќе продолжи со одличните натпревари...

Клучно беше шо за прв пат, никој не изгубивме оваа сезона, од играчите кои ни се важни во тимот, и врз кој ја базиравме нашата игра, како Казорла, Артета, Пер па и Волкот и Вилшир. А да не заборајме придодадовме класа засилување, и мислам дека ќе купиме и напаѓач во јануари.

Gervinho go izgubivme bree bree :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom