"Мала" печатна грешкаАко те разберах нешто....
Онтопик:Читајте погорно мислење
Има мал пропуст, Не постои другарство додека не се заљуби во најдобриот другар кој го прочитал внимателно ќе сфати
"Мала" печатна грешкаАко те разберах нешто....
Онтопик:Читајте погорно мислење
Малос јутрос..Аман бе сите ли се заљубувате во другарите, зошто да не постои другарство меѓу машко и женско.... јас мислам дека може да постои и постои.
то си има другарство така... ама мене ваквите другарства не ми палат... обично завршува катастрофално посебно за мене...Nemoesh da drugaruvash so tip sho misli deka nema drugarstvo megju mushko i zhena.
Kaj takvite stvarno nema.
Ахам да и ја така викам дека дружењето вие чисто ради што сте се нашле у тресење зелени, абе момче малку да те заведе има да те прегори(ако е така гром ко што викаш), има да го ебете другарството во рок од 2 минути максимумзошто велите дека нема ?
Може звучи чудно, но таква љубов имам со бившата на еден од другарите. Нормално сите околу нас се свесни за тоа што поминало, ама па и на никој не му смета. Од женската популација таа ми е и најдобра другарка. Сега девојчето што си е гром си Е и ако сака нешто со задоволство ќе прифатам, ама поентата ми е да кажам дека дружењето не ни е само заради тоа што некој сака нешто од другиот, едноставно се пронајдовме за трескање зелени
Се согласувам!Па и сексот е другарство нели?
postoi i drugarstvo, no mozhe da prejde i u neshto povekje - -filmchevo ke vi gi dolovi i razjasni tie momenti na slabost - ama dur od fevruar -No Strings Attached 2011.Аман бе сите ли се заљубувате во другарите, зошто да не постои другарство меѓу машко и женско.... јас мислам дека може да постои и постои.
Ќе почекаме до февруар....postoi i drugarstvo, no mozhe da prejde i u neshto povekje - -filmchevo ke vi gi dolovi i razjasni tie momenti na slabost - ama dur od fevruar -No Strings Attached 2011.