Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Сигурдсон се препороди сезонава, лани реално беше ептен слаб, ама сезонава игра на одлично ниво и дава многу голови. :)

Што гледа во Торес не знам само.. дај го во чемпионшип нека игра што го чуваат уште .

Ноутон е слабата точка на Тотнем во одбраната. Мурињо тука погреши со Рамирес по десната страна.

^ Минатата сезона клучен играч им беше. Незнам ни јас што сака да постигне со тоа што го чува на клупа.
Ќе го уништат само и ќе редат неуспеси.

Лукаку >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Торес
--- надополнето: 28 септември 2013 во 14:30 ---
Челзи се мизерија, нека не го игра пак Мата... тактикава му вришти

Тотенхем тепа денеска, па што сака нека биде, Мурињо се глупира што не го става Мата.

Таунсенд ги прави лом по таа десна страна од тоа што гледам во поселдните 10 минути.

Ноутон е слабата точка на Тотнем во одбраната. Мурињо тука погреши со Рамирес по десната страна.

Oва исто кога во финале ЛШ 2009та бек за Барса играше 98 годишниот Силвињо, а Фергусон место да го пушти Роналдо да му ја ебе мамата на крилото, го играше шпиц.

Овој Паулињо ми иде на живци цело време, ем слаб ем ги кочи акциите ем себичен му ебам тоа копилето. Инаку Ериксен:drk:

Проблемот на Мурињо е што колку и да е грешка никад нема да прегази преку поносот и да се исправи....едноставно нема да го напраи тоа.Неможе да изгледа тоа како негова грешка....

Од една страна тоа е добро за неговиот ауторитет,но лошо за екипа.

Мата на клупа :tapp: а на негово место Рамирес офцана....

Овој Паулињо ми иде на живци цело време, ем слаб ем ги кочи акциите ем себичен му ебам тоа копилето. Инаку Ериксен:drk:
Паулињо доминира.

Очекувам некој шкљ гол за Челзи во второ и на крај мечвинер Ламела.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom