Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ученикот ке му покаже на Професорот, како се игра фудбал.

Чист икс.
Професорот ќе се посере, ученикот преодна оценка ќе добие.

Уз пат некој бројките да не ги знае за лото ?

Ептен лошо што само ние играме во овој термин сите ќе ни се ситат кога нема да победиме :(

Толку ли е добар овој Таунсенд па го форсираат толку? Ги немам гледано оваа сезона Тотенхем па да ми каже некој.

Ептен лошо што само ние играме во овој термин сите ќе ни се ситат кога нема да победиме :(

Нема да ви се ситат сите, пример некој како мене ќе му биде мило доколку Тотенхем победи, тоа не значи дека ќе се радувам на пораз на Челзи. :)

Нема да ви се ситат сите, пример некој како мене ќе му биде мило доколку Тотенхем победи, тоа не значи дека ќе се радувам на пораз на Челзи. :)

А бе добро али муабетот ми беше дека ќе се збори за натпревар на Челзи кој што не го добил :D

Толку ли е добар овој Таунсенд па го форсираат толку? Ги немам гледано оваа сезона Тотенхем па да ми каже некој.

предобар, незнам само од кај ги копаат Тотенхем играчиве

Добар е, сезонава им е како откритие.

А бе добро али муабетот ми беше дека ќе се збори за натпревар на Челзи кој што не го добил :D

Сепак не е натпревар кој што не го добил против КП туку против Тотенхем. Има разлика.

Па дали е толку добар не знам ама се работи за доста талентиран млад играч кој е многу брз со и без топка, има многу добар дриблинг и добар шут од дистанца.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom