Штета што те банирале, одличен тракер е TL. Како нов јузер, ако навистина имаш намера да останеш таму, мораш внимателно да симнуваш на почетокот додека набилдаш сооднос. Не ми се случило до сега да ме банираат на преку 10 приватни тракери, ама внимавам што симнувам и кога. И оставам сид долго време.
Ќе се обидам вечер или утре да ти пишам и ако можам да ти најдам некоја покана.Како мислиш внимаваш што симнуваш и кога? Што разлика прави ова? А за намера, џабе оти имам..
За серии ниедна торент страна не ја надминува eztv.it Перфекција!Кој сака инвајт за broadcasthe.net нека пише ПП. Одличен тракер за серии и добро е што не ти бара Upload туку само треба да го сидаш торентот одредено време (може и со 1kbps)
Seeding Rules:
1) Seed all individual Episodes for 24 hours or 1:1 ratio.
2) Seed all Season Packs for 120 hours or 1:1 ratio.
Зошто така мислиш? Следиш приватни тракери?За серии ниедна торент страна не ја надминува eztv.it Перфекција!
Зошто така мислиш? Следиш приватни тракери?
Колку што видов на eztv нема WEB-DL release од епизодите, кој е со многу подобар квалитет бидејки доаѓа директно од iTunes, не е снимен од телевизија. Исто така освен scene releases има многу подобри ре-рипови од јузери кои што се малце поголеми али изгледаат многу подобро.За серии ниедна торент страна не ја надминува eztv.it Перфекција!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Site ovie verzii gi ima na TPB i kat.ph (javni)Колку што видов на eztv нема WEB-DL release од епизодите, кој е со многу подобар квалитет бидејки доаѓа директно од iTunes, не е снимен од телевизија. Исто така освен scene releases има многу подобри ре-рипови од јузери кои што се малце поголеми али изгледаат многу подобро.
На пример:
Треба да сум луд да ја извадам верзијата од EVOLVE кога за уште 600mb имам одлична слика со 5.1 звук.
Сите освен од evolve имаат многу помал број на сидери и покасно излагаат. Како што кажав на овој тракер немаш уопште потреба да аплоадираш и секогаш иде со фул брзина.Site ovie verzii gi ima na TPB i kat.ph (javni)
Нема врска бројот на сидери, бар кај мене. Од ПабликХД ни еднаш до сега се нема случено да не симнувам со макс брзина. Eве 1080п од БрБад има 2000+ сидери. Дали излагаат покасно не знам за подобрите верзии (1080п/и) но за 720п и обичните сигурен сум дека на јавните тракери порано излагаатСите освен од evolve имаат многу помал број на сидери и покасно излагаат. Како што кажав на овој тракер немаш уопште потреба да аплоадираш и секогаш иде со фул брзина.