Се каете ли што сте се иселиле од Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Strenght
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, ене ја и црквана кај што попон силуваше тинејџери, ене го го и марков манастир кај шо се пердашат моњахињите со попот, ене го и господин стефан кој што го служат малолетни “ внуки “ секој 6 месеци друга, ене го и свети јован бигорски каде што ти наплаќаат 30 евра за ноќевање. Ете ги потаму имотите во охридско, па малку потака ене ти го мерцедесот, па нема нема опааааааа вранишковски. Абе саде убавини и милина кај и да се свртиш по нашава ни мила ем драга држава демек најприродната на сФет, тука ти се и карневалите нели пагански беа сега и поповите почнаа погачи да им кршат демек ако не можеш против нив барем фати некоја пара баси му стопанката.
Понатака има една курва пред мтв која 10 години се ебе за 500 ( оскудација јеби га ) денари пошто и друг избор нема, само шо си ја заминал неа ја имаш онаа во маџари кај што го снимала попот како му го дрка, кондомот шо го фрлив 2006 уште си седи на истото место закачен на трнот......абе чудесии ЧУ ДЕ СИ И!
Токму затоа што ти го одземаат и истовремено те силуваат: Оти ако те силуваат изживуваат во странство и има право да ти прави што сака. Зошто пак овде во твојот дом да се изживува некој со тебе. Барем негде имаш право на свој дел за достоинствен живот за тебе и твоите деца. А за кој друг дел ќе се бориш ако не овој каде што си и што му припаѓал на твоите.

Те прашав 2001 ва каде беше ?

Hmmm Sardaukar..Nevozmozno e da mu go vidis na nekoj zivotot so tvoite oci osebeno ako nosish rozevi naocari. Daleku si ti od realnosta.Ima edna stara: Sitiot na gladniot ne mu veruva.

Токму затоа што ти го одземаат и истовремено те силуваат: Оти ако те силуваат изживуваат во странство и има право да ти прави што сака. Зошто пак овде во твојот дом да се изживува некој со тебе. Барем негде имаш право на свој дел за достоинствен живот за тебе и твоите деца. А за кој друг дел ќе се бориш ако не овој каде што си и што му припаѓал на твоите.

Педер не сум глуп а и ти не биди глуп ако се ебам барем за пари ќе се ебам тоа е веќе професија, во спротивно дигањето нозе за без пари е чист курварлук.
Кога дома се иживаваат на тебе и да продолжиш да седиш во тој дом треба ептен да си садиста или ретардиран.

Чоеков е ПИ ЧИ ЦА ! Кај виде ти машко ? Волку бесмислено лупетање на празна слама е исклучиво женска особина, без навреда пошто тебе те сметам за мудоња пак без навреда чист комплимент :)
Јас пичица бе мочле. Никогаш во животот не сум се повлекол од ништо и оти културно воздржано ви зборувам, затоа.

Јас пичица бе мочле. Никогаш во животот не сум се повлекол од ништо и оти културно воздржано да ви зборувам, затоа.

ПИ ЌИ ЦА фрфуљ, шупак како сакаш кажи се продаваш за ситни пари и се обидуваш да ги убедиш сите дека треба да бидат ко тебе освен лупетање празна слама друго ништо и не видов. Далеку си од културен и воздржан ги извреѓа сите што се иселиле од вуко јебинава и сега воздржан и културен бил, иди бе избањај се избричи тоа мрсната брада,изорај макар една бразда не живеј цел живот паразитски од туѓи пари со превара земени.
КАДЕ БЕШЕ 2001ва ГОДИНА ?

sardaukar, ти си рекордер на форумов во млатење празна слама. Кажи конкретно:

- Како се бориш ти за државата?
- Со што ти ја подобруваш државата?
- Како твоето присуство во државата менува нешто? Што би загубила државата ако ти не живееш во неа?

Педер не сум глуп а и ти не биди глуп ако се ебам барем за пари ќе се ебам тоа е веќе професија, во спротивно дигањето нозе за без пари е чист курварлук.
Кога дома се иживаваат на тебе и да продолжиш да седиш во тој дом треба ептен да си садиста или ретардиран.
Да не си бил глуп како ќе те силувале. Сегде истото те чека штом не знаеш да се бориш. Овде имаш шанса да не бидеш силуван, а таму немаш ни право да бараш да не те силуваат и да ти прават што ќе им текне ако сакаат и парите ќе ти ги земат.

Да не си бил глуп како ќе те силувале. Сегде истото те чека штом не знаеш да се бориш. Овде имаш шанса да не бидеш силуван, а таму немаш ни право да бараш да не те силуваат и да ти прават што ќе им текне ако сакаат и парите ќе ти ги земат.

Е јеби га знаев дека ти фали нешто, добро ти слеп си или нас слепи не праиш ? Не гледаш кој се министри, пратеници, полиција војска ммммм абе шунтав оние што не силуваа 2001 сега се коалициони партнери горе у влада седат дома и земаат 25 000 плата ти овде најде да лупаш глупости за силувања не чепат овде ко највечи ороспии а јунаците ко тебе дуваат по манастири и продаваат басма, па башка дома си имал право да се бориш надвор си нема :pos: ах јадо јадосана ситна душо неизмиена немиросана.
За разлика од македонија во било која држава можеш и да се браниш ама и знаеш дека имаш грб и ќе те подржат во твојата борба, не овде само гомнојадци кој кога треба никаде ги нема.
Ах бреееее анасана.

ПИ ЌИ ЦА фрфуљ, шупак како сакаш кажи се продаваш за ситни пари и се обидуваш да ги убедиш сите дека треба да бидат ко тебе освен лупетање празна слама друго ништо и не видов. Далеку си од културен и воздржан ги извреѓа сите што се иселиле од вуко јебинава и сега воздржан и културен бил, иди бе избањај се избричи тоа мрсната брада,изорај макар една бразда не живеј цел живот паразитски од туѓи пари со превара земени.
КАДЕ БЕШЕ 2001ва ГОДИНА ?
Вие самите ме направивте главна ѕвезда на форумов. Само за мене зборувате. Зошто оти симултанка ви играм на сите штеточини и не ми можете ништо. Се собирате се повеќе и повеќе и пак губите. Ако ништо друго Македонија ја растеретувам од вас и ве собирам на едно место.
2001? Доброволец прво во Брвеница после во касарна Тетово. Каде беше ти?

Вие самите ме направивте главна ѕвезда на форумов. Само за мене зборувате. Зошто оти симултанка ви играм на сите штеточини и не ми можете ништо. Се собирате се повеќе и повеќе и пак губите. Ако ништо друго Македонија ја растеретувам од вас и ве собирам на едно место.
2001? Доброволец прво во во Брвеница после во касарна Тетово. Каде беше ти?

ДА ДА СИГУРНО ГУБИМЕ ти силен како горостас како петар карпата не подлегнуваш под брановите и ветриштата на дезертерите и тикварите глупави, ти си столбот на македонштината тебе никој не може да те побие пошто ја збориш божјата вистина.
Ако до сега не свати дека си МАЈТАП што да ти кажам бе друже дувни уште малку полесно ќе ти биде .
нешто скен/сликичка од воена книшка ова она или треба да ти верувам на збор пошто си богољубезен и чесен патриот ?

Нема што да насочувам Сард, кога Македонија е мала земја сите се знаеме. Знаеме и многу повеќе одколку што мислиш.
Гледајќи те на видеово некако неповрзано и нејасно ми зборуваш, аматерски што би рекол ти. Ме потсеќаш на една пријателка, која забега у екипата на Гиш едно време и заврши на психијатрија па потоа во Струмичките манастири на лечење. Кога излезе збореше баш вака, нејасно и неповрзано на јазик кој очигледно само некои „одредени“ го разбираат. Небитно, муабетот ми е јас да не сакаш да те подучувам?

Туку да се вратиме на темава. Среќа што се појави, читајќи те луѓето уште толку ќе посакаат да избегаат од земјава. Очигледно на различни фрекфенции функционираме со патриотиве.
Оти јас не знам ништо за тебе ни за другите овде, ниту се интересирам. Толку ли јас сум значаен па да знате повеќе отколку што мислам. Што сте вие кои толку сте знаеле за мене. Јас се сметав за никој и ништо, од која причина таква чест да добивам.
Бадијала ќе ме подучуваш за правење конструкции. Немам дарба за тие работи, само можам да ти кажам од претходните искуства како многу подобро осмислени конструкции паднале. Твоиве се лесни.

Оти јас не знам ништо за тебе ни за другите овде, ниту се интересирам. Толку ли јас сум значаен па да знате повеќе отколку што мислам. Што сте вие кои толку сте знаеле за мене. Јас се сметав за никој и ништо, од која причина таква чест да добивам.
Бадијала ќе ме подучуваш за правење конструкции. Немам дарба за тие работи, само можам да ти кажам од претходните искуства како многу подобро осмислени конструкции паднале. Твоиве се лесни.
Сард терај со ветриштата кои те додуваа овде. Не сме брат на иста фрекфенција, те упатив за каде си. Со среќа.

ДА ДА СИГУРНО ГУБИМЕ ти силен како горостас како петар карпата не подлегнуваш под брановите и ветриштата на дезертерите и тикварите глупави, ти си столбот на македонштината тебе никој не може да те побие пошто ја збориш божјата вистина.
Ако до сега не свати дека си МАЈТАП што да ти кажам бе друже дувни уште малку полесно ќе ти биде .
нешто скен/сликичка од воена книшка ова она или треба да ти верувам на збор пошто си богољубезен и чесен патриот ?
3 дена си го трошите сето време. Не го сметам за успех вие сте слабичи кои бегаат од борба но Македонија ја растеретувам од вас!? Исплатливо ми е нели? Ајде присоберете се уште. Со сите финти и подмолности, навреди се обидувате затоа што како бегачите од животната борба можат да добијат некоја победа поштено. Тој кој бега не знае да победи, тој само со подмолности ќе се користи.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:46 ---
Просто е како грав бе sardaukar каде ти е подобро таму ќе одиш да живееш. Нема тука ни кукавици, ни губитници. Така гледа на тоа целиот свет, само македонските патриоти имаат проблем со македонските дијаспорци. Ама и тоа не ме чуди, дека ми е познат нашиот менталитет. Искрено тој проблем го имам сретнато само кај нас.
Темата некој ја отворил и беше пишувано дека ние сме будалите, глупите, гадните, простите што сме останале овде. Тогаш тоа не беа навреди за нас кои сакаме да се бориме за Македонија. Кога јас си кажав спротивно мислење дека тие кои заминале се дезертери и животни губитници кои водат лажни животни борби тогаш одеднаш тоа е навреда и присилување кон моите мислења.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:51 ---
Од што се откажале sardaukar? Од што ти не си се откажал? Со што ти ја правиш државата подобра и посилна?
Се откажале од себе, својата личност.
Со единство и сложност меѓу нас.

3 дена си го трошите сето време. Не го сметам за успех вие сте слабичи кои бегаат од борба но Македонија ја растеретувам од вас!? Исплатливо ми е нели? Ајде присоберете се уште. Со сите финти и подмолности, навреди се обидувате затоа што како бегачите од животната борба можат да добијат некоја победа поштено. Тој кој бега не знае да победи, тој само со подмолности ќе се користи.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:46 ---

Темата некој ја отворил и беше пишувано дека ние сме будалите, глупите, гадните, простите што сме останале овде. Тогаш тоа не беа навреди за нас кои сакаме да се бориме за Македонија. Кога јас си кажав спротивно мислење дека тие кои заминале се дезертери и животни губитници кои водат лажни животни борби тогаш одеднаш тоа е навреда и присилување кон моите мислења.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:51 ---

Се откажале од себе, својата личност.
Со единство и сложност меѓу нас.
--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:59 ---
Слушнав сега епизода и за тебе ќе снимале пошто си бил многу цврст :pos:

--- надополнето: 26 септември 2013 во 23:59 ---
Слушнав сега епизода и за тебе ќе снимале пошто си бил многу цврст :pos:
Оделе три гомна некаде, сакал проливот да им се придружи. Гомнава му велат само тврди момци примаме.

Така излезе работава со вас македончињата.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 00:27 ---
Hmmm Sardaukar..Nevozmozno e da mu go vidis na nekoj zivotot so tvoite oci osebeno ako nosish rozevi naocari. Daleku si ti od realnosta.Ima edna stara: Sitiot na gladniot ne mu veruva.
А што ќе добиеме ако речеме нема спас за нас.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 00:36 ---
Е јеби га знаев дека ти фали нешто, добро ти слеп си или нас слепи не праиш ? Не гледаш кој се министри, пратеници, полиција војска ммммм абе шунтав оние што не силуваа 2001 сега се коалициони партнери горе у влада седат дома и земаат 25 000 плата ти овде најде да лупаш глупости за силувања не чепат овде ко највечи ороспии а јунаците ко тебе дуваат по манастири и продаваат басма, па башка дома си имал право да се бориш надвор си нема :pos: ах јадо јадосана ситна душо неизмиена немиросана.
За разлика од македонија во било која држава можеш и да се браниш ама и знаеш дека имаш грб и ќе те подржат во твојата борба, не овде само гомнојадци кој кога треба никаде ги нема.
Ах бреееее анасана.
Кој си ќути тој е силуван. Кој не ќутел, ниту се повлекол, него достоинството му останува.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 00:45 ---
sardaukar, ти си рекордер на форумов во млатење празна слама. Кажи конкретно:

- Како се бориш ти за државата?
- Со што ти ја подобруваш државата?
- Како твоето присуство во државата менува нешто? Што би загубила државата ако ти не живееш во неа?
Прашање до модераторите: ќе ми дадете право слободно да одговарам на прашањава или ќе се држиме до темата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom