H&M во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Пред неколу години кога уште бев во лудите средношколски години пазарев во такви продавници али сеа ретко.

Случајно пред еден месец бев во Белград кога го отвораа H&M, тоа беше хаос нешто слично како појадокот на камен мост :D и сега ќе е така, сепак супер вест.

29 Август мислам дека беше. И јас бев во Белград. Пекол :D
Цел интернет беше преплавен со слики од гужвата :pos:

ХМ е дефинитивно преценет синџир поред мене, иако може да се најде чатпат добро парче. Квалитетот дефинитивно се намали, имам парчина ги зедов пред некоја година и тоа на Сејл за 2-3 Евра кој до денес ги носам ама некој понови работи за кратко се расипаа.

ХМ на Запад и во Америка го рангираат како нискоквалитетна роба, далеку е ова од некој си wow бренд кој дошол на нашиот пазар. Џабе ќе се крева галама, ништо посебно...

Х ен М, ништо поразлично од она што веќе се продава кај нас. Облека за маси, само додај плус заштитен бренд и осечај се ко Скопјанец у Солун. Фак јеа!
Точно ли е ова?

Само што ми се јавија од Франкфурт да потврдат.

ХМ на Запад и во Америка го рангираат како нискоквалитетна роба, далеку е ова од некој си wow бренд кој дошол на нашиот пазар. Џабе ќе се крева галама, ништо посебно...

Е па ако донесат Гучи или ЛВ, тогаш сите ќе зборат исто “Џабе галамата, ништо посебно и онака немаат пари луѓето да купуваат“. Како и да се вртиш, пак некој нема да биде импресиониран. Што повеќе брендови има, тоа е подобро од аспект дека сме веќе на мапата на познати синџири кои сакаат да влезат на нашиот пазар. Малце пошироко гледајте ги тие работи.

Ние само Армани и долче сме научени,испод част ни се вакви нискобуџетни брендови:icon_lol:

Да додадам,после секое недоаѓање на некој бренд се тешиме со абе и онака не го бива,за сиромашни е h&m,за сиромашни е и мекдоналдс сва среќа богати сме ние.. oh wait.
Ни paypal не ни треба нека пукнат душманите:pos:

Е па ако донесат Гучи или ЛВ, тогаш сите ќе зборат исто “Џабе галамата, ништо посебно и онака немаат пари луѓето да купуваат“. Како и да се вртиш, пак некој нема да биде импресиониран. Што повеќе брендови има, тоа е подобро од аспект дека сме веќе на мапата на познати синџири кои сакаат да влезат на нашиот пазар. Малце пошироко гледајте ги тие работи.

Јасно е тоа, него мене муабетот ми беше колку сме назад ние македонците со гледиштата кон модата и модните брендови. Се радуваме на нешто што е кич на Запад...

Јасно е тоа, него мене муабетот ми беше колку сме назад ние македонците со гледиштата кон модата и модните брендови. Се радуваме на нешто што е кич на Запад...
Не е баш до толку кич. На Запад имаат луксуз што сакаат да наречат кич, затоа што имаат неверојатна понуда, имаат над 1000 брендови и марки, па затоа можат и да бираат што им е кич, што не. Сепак е убаво да го има, па луѓето и пазарот нека пресуди дали е добро или не. :)

Еј мајката, местото каде што се облекува пола европска младина за македонецот што кука дека работел за 7 илјадарки и била жива сиромаштија тука Н&М бил „облека за ниска класа“ за „сиромасите“ „беден бренд“ и уште што не :icon_lol:

Стариве викаат „нит се тераш, нит се водиш“ :)

Кое е сеа, нема пари или има??

Ете го Лаксост, Пол&Шарк, Хуго Бос, Хилфигер, идете испазарете ко газди. Не ставајте на аристократското тело таква облека што е за народни маси :cool:

Дај Европо нешто поскупо! Видиш желни луѓе за високи брендови колку има тука.

SAM_1957.JPG

ot6pm.jpg

Mega fashion ќе биде местото што имаше излепено H&M coming soon :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom