H&M во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Не е ова оригиналниот H&M. Да го донесоа вистински ќе имаше најавено одамна. Пред некоја година сакаа да ги донесат овде но изјави директно директорот на H&M дека Македонија не е соодветен пазар за нивниот бренд.

Ова сигурно е некој аутлет.

ХМ е дефинитивно преценет синџир поред мене, иако може да се најде чатпат добро парче. Квалитетот дефинитивно се намали, имам парчина ги зедов пред некоја година и тоа на Сејл за 2-3 Евра кој до денес ги носам ама некој понови работи за кратко се расипаа.

H&M не ми е по ќејф, едноставно не е мој стил, мада има чат пат по нешто што би купил. Ова зборам после посета на H&M продавницата во Барселона. Што ќе донесат кај нас... :))) Како и да е, од таму си ја купив најубавата Боб Марли маичка. Едноставна бела, со црно-бела фотографија од Марли како игра фудбал на млади години во Тренчтаун. На брод никој не ми веруваше дека сум ја нашол во H&M.

Се надевам дека нема повторно ѓубрето да го носат кај нас како што прават во Теранова, Манго и остали иако тоа е малку веројатно.

Ако не е некоја импровизација, тогаш би рекол фала богу.
Се што сум купил од H&M низ Европава, до ден денес ми е во гардероба. А обично цели кукли ги земав...

ХМ е дефинитивно преценет синџир поред мене, иако може да се најде чатпат добро парче. Квалитетот дефинитивно се намали, имам парчина ги зедов пред некоја година и тоа на Сејл за 2-3 Евра кој до денес ги носам ама некој понови работи за кратко се расипаа.
Да, квалитетот и изборот им е опаднат до крш ниво.

Чекај малку овие се тие евтините што ги гледав во Германија???
Значи фејк испаднаа како и 90% од продавнициве кај нас. :pos:

Случајно пред еден месец бев во Белград кога го отвораа H&M, тоа беше хаос нешто слично како појадокот на камен мост :D и сега ќе е така, сепак супер вест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom