Пост на кој сте се изнасмеале

Tема ПЕС 2014
Konami announced they would increase the number of real faces up to 1000 (from current ~300) in two months via DLCs.
Не е само фаците на играчите, туку и кога играш меч, мислиш дека играш на нинтендо.
И после тоа јакиот одговор
потценуваш нинтендо

* Голем подарок спакуван како џиновска бонбона и кога го отворив - внатре имаше зелка!:) (иначе мене ме викаат Зелка)
* Тоалетна хартија X 24 :)))
* Во пакет заедно - четка за заби, четка за пети, чешел, сапунче, парфемче... Како порака да се избањам некогаш...:))))

:eek::eek:

Во Темата : "Шаолин монковите од Македонија"

Очекував негде од шумата да истрча Стеф полн со сурутка во џебовите, како тежина во секојдневната вежба... ама ништо.

ништо лично вори, ама ми падна смешно овоа :D
capture-20130923-010627.png

Јас кога бев модератор на Општи муабети добив пријава од еден член со 2 мислења, на мое мислење во Драга Кајгана, со тоа дека сум бил комуњар зашто не сум бришел мислења против нешто во Историја. Ај тој збунет па и јас бев збунет долго време дур сфатам што е фората...

:pos: :pos: :pos: :pos:

еден голем лапсус кој .... :pos: 5 века=пола милениум:confused:
........ колку војски поминале тука во последниве 2 илјади години, колку поробувања, доселувања на различни племиња и народи имало тука, нивно мешање, асимилации и.т.н. Турците целиот овој регион го владееле 5 векови, знаете ли што значат 5 векови(пола милениум) ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom