Најнеобичен и најоригинален подарок што сте го добиле за роденден

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување
Имам подарено најразноразни работи, не сакам да давам само клише поклони. Еднаш на една другарка у кутија и стаивме листови од дрва, кисело млеко, танга и уште нешто...парфем мислам беше.Баш интересно ни беше!!

Nie sme 4 drugarki i za sekoj rodenden prajme po nekoe iznanaduvanje.Taka jas do sega imam dobieno edna cinija slag vo faca:shok:, pa imame odeno na piknik,pa zaja4e ednas stavivme vo paket i celiot paket so baloni od strana ne se gledase so ima....i ne se sekavam uste so..ama sea na vodici bese najjakoto.Edna drugarka imase rodenden i go praese vo eden kafic.Nie se rasprasavme ova ona i i dojdovme na vrata so pleh muzika(tie gjupcite).Mnoooogu bese zakon,momiceto se vozbudi v kraj:) Pa koga sme pocnale oro da igrame nadvor,od site kafici izlegoja i se smeaa:) nikogas nema da zaboram:) epa eve sega na red e mojot rod pa ke vidime so ke e :pipi:

dve gusnati mecinja koi sto sedat na srce a megu niv eden joint:)xixi stvarno originalen podarok nikogas nema da go zaboravam

Не беше за роденден, ама сепак е подарок...
Чадор со реклама на една од скопските фирми за дистрибуција за весници. :pos:

па и не е којзнае колку необичен ама ептен оригинален и особено за мене драгоцен... палици (фала Гижо)

Најнеобичен и најоригинален подарок што сте го добиле за роденден
...дечко ми :top:

црно, живо, вистинско маче, срцушка моја-Кара, за 20 роденден.
А, од другарки најдраг, можда и не толку оригинален подарок ми е секси сатенски комплет, што го носам за спиење у лето, зошто ме лади:)

Изведена на пиано мојата омилена песна :) и + патување у париз можеби не толку необични и најоригинални АМА ДРАГИ ПОДАРОЦИ :)

Не сум го добил ама сум го подарил овој подарок на G@rfield (од форумов) Му дадов ливче за спортска уплатено и си доби 500 ден :D

* Голем подарок спакуван како џиновска бонбона и кога го отворив - внатре имаше зелка!:) (иначе мене ме викаат Зелка)
* Тоалетна хартија X 24 :)))
* Во пакет заедно - четка за заби, четка за пети, чешел, сапунче, парфемче... Како порака да се избањам некогаш...:))))

Шпиц ми донесоа за мојот 16ти, запакуван во картон од шпорет, се искинав од смеење, а тоа тие да ми го дале затоа што ме имало за младинска пливачка на годината :( Јас па мислев поради заебанција е весникот:)
Во подарокот, уште еден подарок.

Добив пред 2 години од другарка чоколадо некоеси 200гр незнам шо "марка " беше. Ама имаше на него залепено ливче...Го чувам тоа ливче уште.

Пред две години добив желка,и си ја крстив Жорж.
И уште си ја чувам и си ја гледам.Кога сум сама,си зборам со неа,знам дека не ме разбира,ама мора да ме слуша.:toe:

Нјанеобичен-една камила дрвена и сеуште не знам за што служи :pos2:

некојси недефинирани гаќи ко слон со сурла..ептен одлепени и башка задникот не е покриен со врвка е!има и очиња и ако го клатиш се мрдаат:pos2:
:pos2::pos2::pos2:Еј јас вакви ќе му давав на дечкото мој,ама ко му дојде роденденот немаше поќе:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom