Филозофски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Scarlett O'hara
  • Време на започнување Време на започнување
Денес лилјакот што влезе во кабинетот на педагошки го обележа денот дефинитвно

Има ли тука некој со искуство на Дефектологија? Кога видов од претходниве години резултати од испити по Хумана Генетика и Физиологија со функц. Анатомија,срце ме фана. Пола и повеќе паднати на листата.:eek:

јас сум од безбедност, одбрана и мир, за изборен го одбрав Семејно право од социјална политика, сестрами има правен завршено ми рече многу било лесно тоа и не било досадно.

Има ли тука некој со искуство на Дефектологија? Кога видов од претходниве години резултати од испити по Хумана Генетика и Физиологија со функц. Анатомија,срце ме фана. Пола и повеќе паднати на листата.:eek:
Пиши ми порака, ако можам нешто да ти објаснам и да ти помогнам. :)

Има некој на филозофија?
Ми треба да прашам нешто.

Ќе има ли 15 души кои одбрале Криминалистичка техника? Пошто јас одбрав, ама е изборен, од седми семестар, па ме копка дали ќе го изберат доволно за да се создаде група. :)

Ќе има ли 15 души кои одбрале Криминалистичка техника? Пошто јас одбрав, ама е изборен, од седми семестар, па ме копка дали ќе го изберат доволно за да се создаде група. :)

Нема да има колешке. :P

Де бе? Баш ми беше мерак за предметов. :(

На шала го реков тоа, што не пиша ти порано и јас и другарите ќе го одберевме тој предмет и така не знаевме што да идеме само заради тебе :D

Ај некој колега кој има земено Увод во Античка Историографија да ми каже од која книга треба да се учи :)

Рики, за античка историографија ќе идеш кај сервисот и ќе им речеш да ти дадат скрипта за предметот "Увод во античка историографија" за кај Саракински и готово :D
--- надополнето: 16 октомври 2013 во 21:45 ---
Иначе Саракински предаде до кај Херодот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom