Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ако не победит денес Челзи во живот не ги играм да им се мочам на мршничкиот клуб

Никој не би се надевал после реалните победи на фаворитите минатата недела и Лигата,сега дека сите ќе излезат катастрофално,еве ја сега и Алмерија ќе доживее дебакл.Попаметно ќе беше да не се обложуваме на ништо Европско овој викенд туку да се мава на другите континенти(можно е тие да бидат посигурни)

Денес најпаметна одлука за кладење, беше да не се кладиш.

Кога го отворив билтенот денес истото го помислив. Здравје утре гледам има нешто малку подобро, не како што имаше за играње во претходните 10 дена, ама сепак далеку подобро од денес.

Добро е што не пуштив ништо денес :D уште на дортмунд ќе паднев.

Точно ли е ова дека во Mozzart кладилниците доколку паднете на една утакмица а без таа имате над 30 коефициент ви ги исплаќаат парите без коефициентот на таа утакмица, ова ми го кажаа дека било ново, а сеа колку е верно не знам? :)

tocno e vrakat ti parite ako imas 30 koeficient bez promasenata utakmica ;)

A ти 100% ја имаш играно 2 во живо;)

Не не, уште синоќа ја имав Тим2, ама кога видов дека ги нема Левандовски, Гундоган, Мктаријан, Ројс им излезе на полувреме, сфатив дека има слаби шанси да дадат уште едно голче...
Првиот го дадоа од слободен, и тоа мање више беше све што направија...

За денес имам ставено Челзи 1 и Партизан 1 ... за 3000 ми носи скоро 5000. :)

те следев,вакви одлични зицери ако може да постираш во Тип на денот почесто,овде нема баш прегледност темата и се “губат“ мислењата

те следев,вакви одлични зицери ако може да постираш во Тип на денот почесто,овде нема баш прегледност темата и се “губат“ мислењата

Мило ми е што си ме следел , и на Aiwa мислам беше му пратив во ПП се надевам уплатил па двајцата сте добитни. А јас се попедерчив ми се отвори шупчето и морав да ја додадам и Нјукасл 1Х , сеа ќе си свиркам недобитен. :D За утре ќе постирам , имам смислено нешто. :)

Темата е затворена за мислења, како да постира таму :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom