Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Ех од кога немам пишано на темава :pipi: ...Многу сакам да ги запознаам Росонерка и Апокалипто!!

Со природнава девојка над мене :pipi:

Епа и ја со човеков над мене!
Само зашо не ми пријде на собиранка се чудам...Бтв вечер стај се на мсн, биче интересно.

Со МАца Кака , со Апокалипто, со Миланез, и со Маричето

Да, сакам да ја запознам Aquarius. Многу, многу, многу. Ветено е.
Детето е премногу спешл за мене. Те чекам принцезо. :vozbud:

Aпокалипто го додавам на листата исто и маца_кака:pipi:

Aпокалипто го додавам на листата исто и маца_кака:pipi:
G@rfielD напиша:
Се извинувам вака шо каснам, али нема врска, би ги додал на листата: Апокалипто, Росоњерка, Маца Кака и Mаричето :pipi:
Mawецко бебенце и јас тебе сакам да те запознаам, G@rfielD тебе заради траките :) а јас па ги додавам Ханзо, Ајрон Трупер, Јове_бт, Итар Пејо, Мрафка, и Серпико :)

Се извинувам вака шо каснам, али нема врска, би ги додал на листата: Апокалипто, Росоњерка, Маца Кака и Mаричето :pipi:

и јас сакам со сите погоре што ме спомнаа али ај ке направам еден "мал" список сега зашто не ми текнало до сега да пишам: миланезите значи тука се Миланез, Итар Пејо, Синдикат, росонеро, Росвел, после Апокалипто, Чомбе, Влатко русин, Гарфилд, Фликс, Натурал грл ептен сакам и Акаша и Јеену грл, бебуш, ЛејдиД, Крејзи ин лав, Млад мен, Јове_бт, Пират, Тончи, Точкест, Вирус, Ливерпул фан, Југо.. толку ми текна :back:

Со членот над тебе се имаш на кратко запознаето во Дајмнод на собиранката у Јуни што беше.
Сепак и на членот над тебе ќе му биде мило пак да се запознаете.:wink:

Бебуш, кики..

И сите убај момчиња и 4упиња на форум4ево.

сакам да се запознаам со Апокалипто,Ливерпул фан,THE_PIRAT,Billa Bong, G@rfield,Escape`,Avoid_the_void,Rossonerka, Тамарче,maca_kaka..многу се,не можам да ги набројам сите:)и сакам да ги запознаам сите што сакаат да ме запознаат мене

Со МАца Кака , со Апокалипто, со Миланез, и со Маричето
и јас сакам со сите погоре што ме спомнаа али ај ке направам еден "мал" список сега зашто не ми текнало до сега да пишам: миланезите значи тука се Миланез, Итар Пејо, Синдикат, росонеро, Росвел, после Апокалипто, Чомбе, Влатко русин, Гарфилд, Фликс, Натурал грл ептен сакам и Акаша и Јеену грл, бебуш, ЛејдиД, Крејзи ин лав, Млад мен, Јове_бт, Пират, Тончи, Точкест, Вирус, Ливерпул фан, Југо.. толку ми текна :back:
И јас сакам со вас :helou:

Ај да си ги набројам оние со кој сакам да се запознаам:
Сите фанови на Милан освен Агим :baeh:, Бебуш, Јенну Грл, Натурал Грл, Крејзи ин лав, Маца_мк, Влатко Русин, Млад_ман, Гарфилд, Апокалипто, Ливерпул Фан, Чомбе, Ред Девил, КикоМЦ, Мак.Тигар, мафијата од Битола се знае кој :), другарите од Кантер :), останатите фанови на фудбалот. . .
Не ми текнува некој друг .... ако заборавив некој сори :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom