Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разбирам ич ЕЛ, ама може вака според фаворитите некако да се типува.
Пример иако на Фиорентина им се повредија 2ца играчи некни и нема шанси да ризикува и да игра со силен состав утре, тие Пакош Фереира не знаат да одат оваа сезона. Зенит ги исфрли убедливо во квалификациите за ЛШ, а во Португалија во првите 4 кола мислам имаат 4 порази.
После одиме на Стандард-Есбјерг. Страшни се белгијциве во нивното првенство, некни ги примија првите голови во сезоната и пак победија 2-4. Мислам дека имаат 7 победи во првите 7 кола таму. Една од тие победи беше против Бриж мислам...
Лацио-Легиа. Не ги знам противниците на Лацио (како што реков ова е за фаворитите повеќе), ама минатата сезона играше Лацио во ЕЛ и сега мислам дека може да ги добие и овие без некој посебен напор. Хернанес некни не можеше да игра во лигата поради црвен картон кој го доби во предминатото коло, што значи дека утре може да добие шанса.
Баш од таков ми треба.
Еден од тие најмајсторите на Кајгана, нека типува едно 5-7 утакмици, коефициент над 35.
Не си е ист денот ако не играш. И фудбалот што го гледаш, ако немаш уплатено, не е оној истиот.![]()

Него нека ми каже некој, во Вил Хил дали враќаат сеуште пари со една промашена или им забранија и нив?
Враќаат само ако немаш коеф помал од 1.5 на било која утакмица.
Ново правило тоа? Нели беше 25+ на погодените парови

Челзи данас е постао Јуве Ч )

Слаби сте за мене, кој ве врти, мене на 1х ме бутна Челзи.![]()