Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Си имам речено дека ЛЕ нема веќе да играм пошто Господ не може да погоди тоа.
Од мене предлог тип малце на ризик Шериф-Анжи 1 3.нешто коеф.

Италијанците по дефолт не играат уефа лига(затоа и изгубија место во ЛШ). Следната недела во среда имаат вонредно италијанско првенство, ако напнат и утре, тоа ќе им се фати 4 утакмици во 2 недели(3 италијански и 1 уефа лига). Ја ќе ги избегнам утре, вие како сакате.
Утре
Динамо загреб 1
Севиља 2
ПСВ 1
Гимараеш 1
Фрајбург 1

Не разбирам ич ЕЛ, ама може вака според фаворитите некако да се типува.

Пример иако на Фиорентина им се повредија 2ца играчи некни и нема шанси да ризикува и да игра со силен состав утре, тие Пакош Фереира не знаат да одат оваа сезона. Зенит ги исфрли убедливо во квалификациите за ЛШ, а во Португалија во првите 4 кола мислам имаат 4 порази.

После одиме на Стандард-Есбјерг. Страшни се белгијциве во нивното првенство, некни ги примија првите голови во сезоната и пак победија 2-4. Мислам дека имаат 7 победи во првите 7 кола таму. Една од тие победи беше против Бриж мислам...

Лацио-Легиа. Не ги знам противниците на Лацио (како што реков ова е за фаворитите повеќе), ама минатата сезона играше Лацио во ЕЛ и сега мислам дека може да ги добие и овие без некој посебен напор. Хернанес некни не можеше да игра во лигата поради црвен картон кој го доби во предминатото коло, што значи дека утре може да добие шанса.

Искрено мислам дека од година во година се помалце екипиве се посветуваат на ова првенство.Пази се и Стандард и Лацио имаат битни утакмици во недела.Едниве против Локерен кои исто така атакуваат на висока позиција во лига а другиве ги чека градското дерби со Рома.

Баш од таков ми треба. :D
Еден од тие најмајсторите на Кајгана, нека типува едно 5-7 утакмици, коефициент над 35.

(y)
Не си е ист денот ако не играш. И фудбалот што го гледаш, ако немаш уплатено, не е оној истиот. :D

Во право си, не е то то, без звукот ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ на резултати.ком :pos:

Него нека ми каже некој, во Вил Хил дали враќаат сеуште пари со една промашена или им забранија и нив?

Него нека ми каже некој, во Вил Хил дали враќаат сеуште пари со една промашена или им забранија и нив?

Враќаат само ако немаш коеф помал од 1.5 на било која утакмица.

Ново правило тоа? Нели беше 25+ на погодените парови

Незнам дали е ново, јас почесто одам со Спорт Лајф, но некни бев до Вил Хил и на почетокот на билтенот го пишеше тоа што ти одговорив.
Е сега колку требаше да биде коеф не се секавам, изгледа беше 25+. Сигурно нема на 10+ да враќаат. :)

Давајте типови нешто за денес

Sent from my U8180 using Tapatalk 2

Slovenija tim - (minus)
becker - oliveti - H2
macabi - apoel - NG ( nema gol)
aradori - (minus)

Од двознак се утакмициве .. Вчера ви копирав утакмица со 2.10 кофф влезе ракомет... Кој ме послуша си фате пари , И кој ке ме послуша денес пак ке си фате пари ... играјте ги сингл, и па седне да јадете ла јна копиљ сум не кажвам утакмици :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom