Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сума сумарум само Арсенал 2 денес и доста е.
15 за 37 падна денес. Ќе беше добро и Челзи да победеше за бонус, вака може да се каже дека солидно поминав.

Си ги депонирал другар :) Депозитирав е нов збор и официјално ти го измисли! Честито :D
Не знам немам слушнато за таков збор .. депозит има ама таков збор немам слушнато .

Ме интересира само што се дешаваше на 1-1?

Кејхил беше плејот утакмицава и тој пробуваше да ја поврзе играта. Кружеа безидејно околу гол, овие од Базел си чистеа.
За да после добијат некако корнер и од прекин, Штрелер им даде гол со глава, преку Кејхил и Ето, а топката се движеше толку млако, што дури и да немаше голман шансите да не влезе во гол ќе беа поголеми, отколку со Чех на голот.
Пародија.

Тој шо ке напрајт добитно ливче од ЛЕ ја мислам дека мојт да се прогласит за најтипувач на Кајгана

Баш од таков ми треба. :D
Еден од тие најмајсторите на Кајгана, нека типува едно 5-7 утакмици, коефициент над 35.

Дај кажи трансакциска јас ќе ти пратам 100 ден. да не играш. Посигурно здравје :D

(y)
Не си е ист денот ако не играш. И фудбалот што го гледаш, ако немаш уплатено, не е оној истиот. :D

PSV-Ludogorets -1
Tottenham-Tromaso-1
Fiorentina-Ferrera-1
D.Kiev-Genk-1
Иде ли ова некако да ги лупнам утре јако да се повратам малце од вчера и завчера ?

Не разбирам ич ЕЛ, ама може вака според фаворитите некако да се типува.

Пример иако на Фиорентина им се повредија 2ца играчи некни и нема шанси да ризикува и да игра со силен состав утре, тие Пакош Фереира не знаат да одат оваа сезона. Зенит ги исфрли убедливо во квалификациите за ЛШ, а во Португалија во првите 4 кола мислам имаат 4 порази.

После одиме на Стандард-Есбјерг. Страшни се белгијциве во нивното првенство, некни ги примија првите голови во сезоната и пак победија 2-4. Мислам дека имаат 7 победи во првите 7 кола таму. Една од тие победи беше против Бриж мислам...

Лацио-Легиа. Не ги знам противниците на Лацио (како што реков ова е за фаворитите повеќе), ама минатата сезона играше Лацио во ЕЛ и сега мислам дека може да ги добие и овие без некој посебен напор. Хернанес некни не можеше да игра во лигата поради црвен картон кој го доби во предминатото коло, што значи дека утре може да добие шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom