Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Picture 654.jpg..bratsko delenje na rucekotPicture 653.jpg...kolku da znaes,oti ova nema da go vidis na sitel ili da go objavi vladata...a se falat ja namalile nevrabotenosta

Пази што ми се случува денес, автобусот го стопира полиција и као бара документи, ќе морале да се јават да прашаат и бла бла. Излегува еден патник иде кај полицаецот отвора јакната и му покажува легитимација он да ти бил милицајац. :vozbud:

Не пуштија одма.

Заклучок: Сакам да бидам милицајац, џабе 2 докторски и толку трудови, уште се возам со автобус и ме стопира милиција.

Кајг, Pocinjem da trokiram, opet mozak puce, daj vamo te rizle i pojacaj bas da tuce! Што би рекол чаво ледени...
Иначе ме примиле гоце и бев известен сношти благодарение на Не_Сум_ЏинЏер :D
И сакам да бегам, далеку, сам, планина можда некаде, во шатор некој :D Треба да си ја одморам главата, физички премор и психичко торнадо ебате, главата чорба. Пуздер, незнам на што да мислам побрзо али знам едно, ми треба време, ебано премногу време... to cool of, start again. И баланс исто така, кога правам нешто одам до екстремности, нема средина, нема одмор, нема пауза. Чак и кога одмарам нема „пауза“ од одмарањето, баш екстремности.

Иначе сакам да го поздравам татко ми шо ми овозможи да му го згребам нетот од претплатата за да седнам малку ко чоек на нет :)

п.с. си ставам уште едно место кај сум спиел повеќе од недела дена во CV-то за спиење... Подрум!!! :D

п.с.с.Balance barefoot on a needle heaven's just a jump away !

Прекрасен дожду...ке те замолам да се појавиш повторно...Дождецу,...те молам биди ми и вечерва пријател...
Се чувствувам прекрасно,чиниш го допирам врвот...
Ги кренав рацете високо,и велам:I love this fucking life...
I love everybody today...tomorrow and thay after that...

И после неколку дневните обврски утре целиот ден ке го поминам во топол кревет со многу филмови на тв...
А ти реков дека следниот пат кога ке ти пишам ке бидам најсрекната на свет...
Епа да,срекна сум...Посрекна од било кога.Не би сакала да ги откривам деталите зошто секогаш постои некој кој на некој начин ке ти скрати дел од среката..Но,јас за нив не се грижам,иако решив ова да го чувам за себе...:icon_lol:Подобро,не можеше да биде.Се работи само за нешто кое зависи мојата иднина..А кога сакам нешто да направам одам до крај...
Со инает но го довршувам она што го сакам.
Ми велат,не чини да си толку инаетчија,си го наследила карактерот на татко ти...А јас возвракам на тоа дека сум горда на себе...Горда бидејки никогаш не сум се откажала...
А и зошто да се откажам?Не би сакала да бележам порази,сакам да впишувам победи...Па конечно моите да кажат некој убав збор за мене иако не го правам тоа да се задоволни тие...Ке знам дека сум успеала во животот...
И додека го пишувам ова...Ми дојде на памет едно прашање...Зошто некои луге се откажуваат?И уште едно.Зошто некој не се бори да зачува пријателство?Дали мисли дека е време да му се стави еден икс или точка како пропаднато и...
Не сакам да продолжам да зборувам за тоа...Тој човек...Реши да ме напушти..Има сега други пријатели/ки...А јас сум здодевната :pipi:...Но во ред...Тоа не го менува фактот дека јас останувам истата како и секогаш...Со позитива во себе...За останатите,на кого сум потребна знае каде да ме најде...Сега само знам... дека сум исполнета.

Im Living my life. :)

Мене не ми треба срејчата на полжавот кој успешно ја премина улицата без да го исцапа кола за да бидам среЈчен. Ебаго.
Инаку утре седнувам на дрвените столчиња за првпат во новата сезона од серијата-Учи право, за да гледаш криво.

Демек нешто здрава храна јас да јадам..денеска цел ден го прогладував, само сокчина пијам. И сеа од ко си легнаја сите си ги офукав две порции шпагети.:pipi:

Dear friend...

Значи мора да си ектремно дебилен човек за да пиеш не едно него две кафиња после 21 часот. Сум се начукуел до раб на спознание, сум се стонирал ама брате овакво срање неам доживеано. Прво добиваш еуфорија па после тоа се тресеш на секој ебан шум, па после еден дијазепам (шо ретко пијам апови) и цело лонче топло млеко, те фаќа некоја мачнина во стомак а мислиш дека е нешто друго. Да ти се плукнам во неизвесноста...
Кофеин... not cool. Very not cool.

Love always Saladin

П.С. јавно извинуење до луѓето што им го тупам ова по четови. Ама прпа ми е бе па.

Dodeka bev na rabota si velev:maleee ko ke si odam doma kak ke spijam.....si dojdeh kajgo ama son ne me fajke sega :@ strasno!!!! a treba da stanam za 7 sata i vecer pak ke sum zombi...i taka kajgic ljubovta arno vrva nemozam da se pozaljam aj cao

Кајгано ке ти даду неколко совета за да не те пцуеф шанкери и келнери кд ке идеш на кафицу
-Не седнуј на нерасчистен астал ако има веќ неколко празни и исчистени
-Не га лапај лажиче од кафе како да си селски таксист што се курчи дека бија на кафе
-Не га мотај конац од чај на филџан, шанкер ке те убие пцувајки док да га одмота.

Кој дебил га измисли муабет дека гостин е увек у право!?

Да одам конверс патиките да си ги купам од 4000 денари оти овие намислиле парите мои за прасе да одат, ќе има и за прасе ама не од моите :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom