Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Посветено на постот #28765 во истава тема. There's no easy way out.

RockyBalboa-725587.jpg

Јас и мојот пмс го избркавме мажјакот од дома. Ај нека се најде некое закржлавено националистче за „дебата“, чисто да си ја излуфтирам главава и да не ја истурам нервозата врз домашните. :icon_lol:

Драга,

Пиев некое бренди, со идниот ми зет и со татко ми. И замисли муабетот, кола ќе ми купеле кога ќе се мажам. А бе ало, не ми е мене животна амбиција да бидам мажена, кротка домаќинка. Ај марш таму сите по ред. Ќе си купам сама кола. Фала, пријатно, не ми треба ништо од вас ако продолжете да ме условувате.

Драга,

Пиев некое бренди, со идниот ми зет и со татко ми. И замисли муабетот, кола ќе ми купеле кога ќе се мажам. А бе ало, не ми е мене животна амбиција да бидам мажена, кротка домаќинка. Ај марш таму сите по ред. Ќе си купам сама кола. Фала, пријатно, не ми треба ништо од вас ако продолжете да ме условувате.

хахаха те разбирам :D
Кај мене е разликата, што моите викаат, дечко ако си фатам кола ќе ми купеле :icon_mrgr:

Dear friend...

Нешо ретро ме пука во последно време. Ај шо читам некои книги за совршени општества и индивидуи, ама почнав да плешам игри од 2000 наназад. Age IIта, Metal Gear Solid ^ & Worms Armageddon, замисли бе. До толку ли графичкава шо ми прегоре ме има уназадено. А добро ми идеше Assassin`s creed. Тепав темплари дури и за време на бајрам па и за Велигден. До толку атеистички не сум се осеќал веќе одамна ко шо гледаш. Треба да си зеам нова а пари ќе треба да стигне плата за кување ваљда до крај на месец. Ти ибам пиволендот ми ја зема младоста.

Love always Saladin

треба да одам на пат во недела, а ич не ми се иде :(

си створив една добра навика да си читам книга навечер пред спиење, сега кога посегнав по неа лошо се свртев и истегнав нешто кај грбот. Малер. Да бев буцио ќе ставев тука :pos: смајли ама не сум.

стрејт кабелов да го уштекам во чорапа наместо во рутер ќе имам побрз нет од њљизоо, факт

и што уште да пишам ааа да, нов колега у редакција, многу добра работа а и овие од музика фини деца во глобала, ги слушам на TuneIn преку мобилен и на работа, не изневеруваат. Добра хорда се :cool:

Кајги највеќе се курчам кога мајка ми ми фрла стари работи o_O
Уште не можам да и опростам што маицата од светското 98-ма што ја носев до лани, ја искористила како крпа за бришење под и ја фрлила после тоа :tapp:
Вчера ми вика "Гледам не го носиш веќе црвениот блузон, да го фрлам, да не фаќа место?".
Ало тој црвен блузон го носев кога се сликавме за полуматура, па кога се сликавме за матура, а за апсолвентското табло не го носев пошто имавме униформи :(
Тоа не е било каков блузон јеботе :icon_mrgr:
Класика merry xmas од времето кога имавме шлемови фризури, широки блузони и свлечени фармерки :icon_mrgr: Уште ми е точен :pos:
Во знак на протест ќе го носам недела дена!
xmas.png

Него шо ми текна во ладниве вечерни часови...
Има едно место кај што има најаки "ладни" сендвичи за ефтини пари :D Мада почнаа да забушаваат, дур не работеше студентскиов Гоце, не работеа ни они. Тинатос... :D Муабетот ми беше... Човече типот што работи таму е поладен од самите сендвичи. Никаква емоција не покажува, колку што му се восхитувам на неговата смиреност, толку не можам да се изначудам како барем еднаш не сум го начекал насмеан :нинџ:

Who cares anyway :icon_mrgr:

Пусица <3

ДК,
Денес сум ненаспиена, максимално хиперактивна и расположена до граница на неподносливост.
Ова веќе три дена не ми излегува од глава:

Мислам дека пак треба да пробам да се откажам од кафе и цигари.
Поздрав, среќна веридба и се најубаво.
Гетинг мериид :vozbud:

Драга,

Ако до сега мислев дека сум само малце баксуз, денес сфатив дека сум од најголемите.
Фала ти, кој и да има горе.
Пробај само да не ми ги тестираш нервите и здравјето и со нешто друго, бар додека ова не ми помине.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom