Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам некој од јувенташиве да ми каже што се случи со нивниот шампионски тим и можен освојувач на лш што не го победи данскиот и европски гигант што во домашната лига е незапирлив?
И викаш Плзен 2 гола ќе даде а ?
Иначе ако немаш уплатено некоја добра сума на Јунајтед сигнл ќе се разочарам пошто пу пу да не ги урочам ама Јунајтед беа и се сингл на денот.
Да им ебам матер на овие Сити... кога ги играм, губат, кога играм против, тепаат...
jas na tebe da ti ebam mater pred da pocne ja prokolna. juve... (povekje na shala e napisano)Да им ебам матер на овие Сити... кога ги играм, губат, кога играм против, тепаат...
Наместена беше. Сериозно. Не прифаќам некој да ми оправдува 3 еден на еден со голманот сите шутирани во неговите нозе и исто така во првото полувреме две шанси со глава шутирани во голманот кој се наоѓаше на другата страна од голот, а се што требаше да се направи е да се положи топката во голот.
Инаку јас скоро ич не верувам во такви работи и можеби ова го кажувам затоа што сум изнервиран, ама друг логичен одговор искрено не можам да пронајдам.
Баерн М.-Цска Москва-1
Барселона-Ајакс т12+
Галатасарај-Реал М. ГГ3+
Наполи-Б. Дортмунд ГГ
Челзи-Базел 1Х
Шалке-Стеауа 1Х
Копенхаген-Јувентус Х2
Манчестер Ј.-Леверкузен 1Х
Плзен-Манчестер С. Х2
Олимпијакос-ПСЖ Х2
12.3(Копачка)