Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ke se udavam vo kofa voda zimi se, vkupno za 15 K juve, na ednoto cista 2 na drugoto 2i3plus. ova vtoroto na sala gi treskav.
Denes koga ne fativ ne fakjam jas nikogas

Сакам некој од јувенташиве да ми каже што се случи со нивниот шампионски тим и можен освојувач на лш што не го победи данскиот и европски гигант што во домашната лига е незапирлив?

Наместена беше. Сериозно. Не прифаќам некој да ми оправдува 3 еден на еден со голманот сите шутирани во неговите нозе и исто така во првото полувреме две шанси со глава шутирани во голманот кој се наоѓаше на другата страна од голот, а се што требаше да се направи е да се положи топката во голот.

Инаку јас скоро ич не верувам во такви работи и можеби ова го кажувам затоа што сум изнервиран, ама друг логичен одговор искрено не можам да пронајдам.

И викаш Плзен 2 гола ќе даде а ? :icon_mrgr:

Иначе ако немаш уплатено некоја добра сума на Јунајтед сигнл ќе се разочарам пошто пу пу да не ги урочам ама Јунајтед беа и се сингл на денот.

Да им ебам матер на овие Сити... кога ги играм, губат, кога играм против, тепаат...

Да им ебам матер на овие Сити... кога ги играм, губат, кога играм против, тепаат...

И ја сум со истиов став, исти сум со Сити, али денес мислам дека беше поклон 2ка. Колку и да не покажуваат добри игри Сити на гостински терен сепак факинг Плзен е ова, баш штета што се улетавме на Јуве.

Наместена беше. Сериозно. Не прифаќам некој да ми оправдува 3 еден на еден со голманот сите шутирани во неговите нозе и исто така во првото полувреме две шанси со глава шутирани во голманот кој се наоѓаше на другата страна од голот, а се што требаше да се направи е да се положи топката во голот.

Инаку јас скоро ич не верувам во такви работи и можеби ова го кажувам затоа што сум изнервиран, ама друг логичен одговор искрено не можам да пронајдам.

Слаби сте.

:pos::pos::pos::pos:
Ме изнасмеа да си ебеш векот. Повеќе на шала ама сепак да ти ебам матер а? :ROFLMAO:

Иначе он топик за утре најпаметно е само на голови. Утре нема некои големи коефициенти, нема некоја опасна понуда од ЛШ како денеска така да само голови му е мајката ако веќе некој сака да игра ЛШ мечеви утре.

Момци што мислите утре за Порто ќе тепа или и тој ќе биде единствениот кикс утре?

ок доста со шалата :D

челзи 1х
шалке 1х
барса 1
мила 1х
атл мадрид 1х
порто х2
окулу 1.7
Ај да видам дали и така ке заеба некоја

за 1000 , толку останаа Д

1000-1700 700 ден кој ти дава Д

Баерн М.-Цска Москва-1