Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да не се жалиме и вака е добро сега за сега :D (а кога ќе ми текне дека по грешка некако ми ја напишале Реал С. 1Х и ја уште со цел памет се мислев дали да ја оставам)

браво.Кога пиша немаа никаква игра сеа не дека имаат којзнае што али подкренаа ритам малце.А и сите играчи им се квалитетни.Да веруваш дека до 60та минута оглот не знаеја каде е.

hhahahah :D brat jas posle 62 pocnav da ja sledam , ajde samo za ubo e i zaedno da gi prazneme kladilnicite :D

аааа Ѓубрентус жими сигурната 2-ка па и 1.4 им дале. Сити и ПСЖ полесно излегоа отколку овие :tapp:

Јуве еднаш ме изгоре на висока уплата и уште еднаш во живот не сум ја играл и не планирам да ја играм макар и со најслабите да игра...

Ги ставам Сосиедад место Сити. Тражили сте гледајте. :tapp:

Епа не си изиграл како да фатиш :pos:

Абе изиграв како не, ама тогаш кога ќе мислам дека можно е да има некое изненадување, баш тогаш ќе си тепаат фаворитите. Едноставно немам среќа со кладилница па тоа ти е. :tapp:

Сериозно кој талент треба да сум за да паднам на Сосиедад 1x .... Фаќам Копенхаген дава гол ,Галата дава гол , бенфика 1 и умрените кучиња 1x ...

Јуве:гомце:,а што убоо ги забраев да ги пишем,и кој мој ми текна у последен момент:tapp:

Сакам некој од јувенташиве да ми каже што се случи со нивниот шампионски тим и можен освојувач на лш што не го победи данскиот и европски гигант што во домашната лига е незапирлив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom