Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Слепецот по грешка место ПСЖ ми ја стаил Сити 2&3+ сеа приметив :(

Изненадувањето може да биде Јунајтед , според мене Леверкузен не се нешто послаби од нив , напротив солидна екипа се .
Денес мислам дека Јувентус ќе имаат лесна задача , а Реал и Сити ќе победат поради тоа што кикснаа во првенството .
Леверкузен шут на гол немаат прво полувреме, си ги преценил :)

Леверкузен шут на гол немаат прво полувреме, си ги преценил :)
Што ви е луѓе? Зошто до толку ги бедирате Манчестер Ј.? Па тие до крајот на минатата сезона беа најсигурна екипа кога игра на домашен терен, сега со еден Леверкузен ги споредувате и може да биде изненадување. Мислам дека Манчестер е поклон коефициент според мене кога на голем дел од вас ви е страв и мислите дека ќе киксне.

Не само тој туку и многу други им беше страв да го играат Јунајтед, каков поклон коефициент е тоа... ајде Јуве вртете ја мамето ваше :confused: :icon_mrgr:

vidooq, гомна да јадеш!!!

И да јадеш!! :D Иам приметено и на групава на ФБ, чим пишеш дека сумњаш у некоја утакмица таа под дифолт не испаѓа. :D Од сеа коа ке спомнеш контра ќе ги играм. :D

vidooq, гомна да јадеш!!!

И викаш Плзен 2 гола ќе даде а ? :icon_mrgr:

Иначе ако немаш уплатено некоја добра сума на Јунајтед сигнл ќе се разочарам пошто пу пу да не ги урочам ама Јунајтед беа и се сингл на денот.

Псж нема да победи,Јуве може да е сврти.Не ја гледав незе ич али 1-0 не е нешто голема негатива.Сеа може трескам глупости оти играта на јуве била тапа али тоа е не е гледав.ПСж вгол ги напикаја неможат топка да видат.

И пак да им се смеете на Сити.
Јунајтед ги урочив бе... :facepalm:

И викаш Плзен 2 гола ќе даде а ? :icon_mrgr:

Иначе ако немаш уплатено некоја добра сума на Јунајтед сигнл ќе се разочарам пошто пу пу да не ги урочам ама Јунајтед беа и се сингл на денот.

Ибиваше да ги урочиш:D

Сакав пишам "Ај, ај не се нервирајте стариот ќе ја врти...wait..."

Ама добро новиов стар успеа да ја врати :icon_mrgr:

RVP <3
--- надополнето: 17 септември 2013 во 22:02 ---

Nema zasho da go casti i psg ke si vleze lagano ;)

Важи
Пушти малце погледај ја на стрим.Па да видеш колку лагано играат олимпијакос.

бтв напаѓа јуве? е гледа некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom