M
Mr.InF3ction
Гостин
исто како и твоето што (не)имаше фајдеНе
секој
нема
мозок
на
форумов.
И каков придонес имаше постов до темата?
...друго прави(ш)те...друго зборува(ш)те
исто како и твоето што (не)имаше фајдеНе
секој
нема
мозок
на
форумов.
И каков придонес имаше постов до темата?
Морав да те цитирам за да се надоврзам..Ако има љубов помеѓу нив тогаш тие не се другари и неможат да се гледаат на другаски начин.Помеѓу вистински другари нема чувство на љубов.
Има разлика од попален идиот и од разумен истотака.
Не се сите толку загорени да имаат ерекција на блиски другарки. (доколку ги имаат и се компетентни да зборат овде)
Инфекшн. Јас имам другарка која ја сакам буквално како другарка. Се гушкам.
Делиме тајни. Па и ми се доверува за секс тајни. Но никогаш, никогаш не сум имал ерекција за неа.
И цицки добри има.
ех мал ангелу...mislam deka ne postoi drugarstvo pomegu masko i zensko, koga togas mora da izbie nekoja iskra sekad e taka:icon_neut
ај за тебе можеш да тврдиш ...али како може да кажеш за друг?Морав да те цитирам за да се надоврзам..
Значи, доколку постои љубов помеѓу тие двајца, таа љубов не е онаа истата што може да се роди кога двајца се во врска или сл. Зборам за другарска љубов, која е конкретизирана и која ја знае границата помоѓу другарството и она другото. Таа љубов е, да кажам слична, како љубовта која ја имаме кон своите домашни, кон роднините.
Викаат дека помеѓу машко и женско неможе да постои другарство, дека или кај едниот или кај другиот ќе се роди некогаш некоја искра.. но незнам, не викам дека ми се нема случено, напротив, но сепак неможам да го конкеризирам тој став. Ок, имам другар кој знае дека со мене може да биде само другарски настроен и ништо повеќе од тоа. До сега бар ниту мене ми се родиле некои емоции ниту пак него, заедно сме од деца, заедно пораснавме, но не викам дека никогаш нема да се случи нешто (никогаш не викај никогаш).
Може и за мене да се каже. Имам другарка која ми е многу блиска, порано ми се свиѓаше и сакав да ја ќарам не викам не icon_lol ама сега меѓу нас има чиста другарска љубов. Па ти видиај за тебе можеш да тврдиш ...али како може да кажеш за друг?
ете ти искреност :XD:Може и за мене да се каже. Имам другарка која ми е многу блиска, порано ми се свиѓаше и сакав да ја ќарам не викам не icon_lol ама сега меѓу нас има чиста другарска љубов. Па ти види
Бидна шо бидна, друга ми дојде измеѓу време и после неможе на 2 столици да седишете ти искреност :XD:
кој вика дека немаБидна шо бидна, друга ми дојде измеѓу време и после неможе на 2 столици да седиш
Сепак, има другарска љубов помеѓу машко и женско.
Ne si. :nesvest::nesvest::baeh::baeh:Ја до скоро само машки другари имав. Ниедно женско, долг период.
И ниту имав, ниту сакав да имам секс со нив.
Дали сум нормална?:nesum:
Ако имал, ако му се родиле некои чувства и на него ќе се изјаснеше или ќе се приметев. Дечкото е сега женет со клинец од година дена и е во странство. :smir:ај за тебе можеш да тврдиш ...али како може да кажеш за друг?