Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Само што многу ми лагира дека е на 1080p

Ако знае некој како се намалува квалитет нека каже. И ај некој нека се потруди да ги најде сите стримови и нека ги постира. :)
Знаев некој ќе побарам малце
На што ја играш ти? PS3 или Xbox?

Ја има негде играва во Скопје за ПС3 стигната?Мислам утре задутре?

JfpQtDh.gif

Ај кажујте импресии :)

Ја има во idc да идам после да ја купувам?

Спојлериште

Во оваа GTA се дешава нешто слично како и во Мафија 2. Кој ја играл знае.

Тревор го убива Џони Клебиц(GTA TLaD).
Исто како што и Вито(мислам беше), го уби типчето со кое се игра Мафија 1

Се појави само аудио од ова, тогаш кога Сони ја ставија играва на ПСН за download пред да излезе(2 недели може), а се на јутуб и видео најдов.:D

Значи еднаш годишно мора да го флешуваш и што цена е едно флешување?

Зависи колку е расположен да ти земе типот, можеш и ценкање :) Иначе долго време не е излезена нова заштита а и не верувам дека ќе има зошто излагаат новите конзоли за некое време.

На тие пари кои ги фрлија немаат осигурано име барем на некои од производителите на автомобили, се смееме на COD дека нема шанси да умреш и да те пука цела војска, а тука е истата ситуација и не спомнуваме.
Графички имаат потфрлено, не дека е лоша графиката, ама кога ќе ја споредам со други игри кои ги играм на Xbox е далеку зад нив (пр. Last Of Us и Metro: Last Light).
Доаѓа на 2CD-a првото се инсталира, а од второто се игра. Нешто околу 8GB се потребни на HDD-то или ако сакате на надворешно USB.
Најдобро е да ја симнете од marketplace ако имате брз и стабилен интернет, a за тие со хакувани конзоли кај бугарите:icon_mrgr:

Зависи колку е расположен да ти земе типот, можеш и ценкање :) Иначе долго време не е излезена нова заштита а и не верувам дека ќе има зошто излагаат новите конзоли за некое време.

А не вреди да се проба сам? :)
Што ќе изгуби, и онака ако ја утне работата, Драган ќе му ја опрае :D
Вака можда ќе му се трешне да го флешува како што треба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom