Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Црвена Ѕвезда чиста местенка, нема шанси ова дома до играч повеќе и примаат гол у 90 мрш у пм аир да не видите никад.

А фаќам систем со Верона, Мурсија, Теплице, Гетафе и Јагиелониа и уште 3 фикса.

не е местенка..имаа шанса пречка погодија за 3-1 да биде и два пати сами испаднаа после тоа од корна нафрлија и несакајќи се одби кај нашиот Ашковски :D

не е местенка..имаа шанса пречка погодија за 3-1 да биде и два пати сами испаднаа после тоа од корна нафрлија и несакајќи се одби кај нашиот Ашковски :D

Море бел ден да не видат, у Аптека цел живот да го поминат, да им се намочам у слепците.

Чисто информативно што има наредна недела
Сити-Јунајтед
Псв-Ајакс
ПСЖ-Монако
Бешикташ-Галатасарај
Шалке-Баерн
Рома-Лацио
Милан-Наполи
Клуб Бриж-Андерлехт
Спартак Москва-ЦСКА Москва
Стандард-Локерен

Све ГГ3+
Oва истово,8/10 или 9/10 на 200 или 300 денари:)
Добри шанси има да искочи:D

Малага, Верона, Лацио, Монако, Бетис најверојатно ќе излезе кец, само Сотон ме сјеба денеска.
Се изнакупија играчи, џабе. Гол не можат да постигнат.

Кај го најдоа оној циган Седрик, Бетис, матер да им ебам...
А и ова Лион, 100% шанса, извадена топка од гол линија, 100% шанса, пречка, 100% шанса и уште е 0-0 ...

Ги имав Бетис да дадат уште еден гол, влезе во 70-та некаде, и 3 100% шанси промаши...

На две лисчиња паднав на гости, а сите ми беа фатени што играа дома. Паднав на Милан и Сити, други фаворити што играа дома, све испофаќав.

Ви реков јас дека во недела морат кладилниците да си наплатат за сабота. Изгубив 2 илади уплата на Ѕвезда али барем не ми беше мака , и Сампдорија ја имав 1Х. На друго ливче па што имав за 100 уплата носеше 2000 , само Гремио ме клизна у 4 саат сабајле , глупи бразилци.

Можеше да биде екстра супер викенд , но и така сум задоволен. Можев да бидам 8500 ќар , но и со 4 е добро. :)

За денес гледам има Финска и Исландска лига , овде може да се искомбинира на голови за некоја ситна уплата. :D

Ливерпул 0-3 гола
Малмо 1
Спарта 2
Шпанија 2
Васлуи 1
Атлетико Билбао 1
Бодо 4+
Рома Т2 1+п
Котбус Г.Г.
Мидтјиланд 1
Ваљадолид Х2
Дастин Браун 1

Промашвањето на црнецот од Фенер треба да го прогласат за промашвање на милениумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom