Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Кајгана меџик, молим те да тепат Словенците оти нема време да одам да ја покривам !

Хааххаха, стариот добар кец у два, овај Фенер де. :icon_mrgr:
Е јас го фатив така ама немав 100ка во мене да ја пуштам сингл и ги допишав Нордсјеланд 2+ и Словенија 1. Зато сега се молам на словенците :D

Ајде Кајгана меџик, молим те да тепат Словенците оти нема време да одам да ја покривам !

Е јас го фатив така ама немав 100ка во мене да ја пуштам сингл и ги допишав Нордсјеланд 2+ и Словенија 1. Зато сега се молам на словенците :D

Ќе тепаат за тебе ајде. :D

Хааххаха, стариот добар кец у два, овај Фенер де. :icon_mrgr:

Добро бе ќе се најде некој да ги освести бе?! :tapp: Овие го измислија местењето, а Победа најдоа да ја казнат 8 години, ех бее... :facepalm:

Ја сврти Фенер, ќе ме обори Елче гг. Кај ги наоѓам вакви бош екипи, не знам.

Која местенка ја прават Словенците :pos:

20-3 трета третина, ма немој да ме јебеш бре....

Баерн 2-1 дојава од Манџукиќ :свиркам:

Мислам дека најлесно ќе помине ова, 500че имав за толку и го изиграв.
Јувентус 2
Баерн 1
Манчестер Ј. 1
Барса 1
Добивка 1950 ден.
Ајде бе маме му ебам никако да влезе нешто...

Добро бе ќе се најде некој да ги освести бе?! :tapp: Овие го измислија местењето, а Победа најдоа да ја казнат 8 години, ех бее... :facepalm:

Абе види, не мора да значи ако некоја утакмица заврши 2 у 1 или 1 у 2 дека е местена. Местењето не се состои само во прелази, има милион начини да се направи истото, со играчи, со судии, со делегати, со голмани, на голови и слично. Али овие Фенер стварно многу местат, се слагам со тебе. И тоа не само Фенер, него општо сите Турци, корнат од местење.

Абе види, не мора да значи ако некоја утакмица заврши 2 у 1 или 1 у 2 дека е местена. Местењето не се состои само во прелази, има милион начини да се направи истото, со играчи, со судии, со делегати, со голмани, на голови и слично. Али овие Фенер стварно многу местат, се слагам со тебе. И тоа не само Фенер, него општо сите Турци, корнат од местење.

Абе знам, ама со овие ептен апла е, секое второ коло една од трите екипи прави прелаз. Што е многу многу е, треба слеп да си за да не гледаш, ама овие од УЕФА изгледа бајаги се “подмачкани“ за да си седат на страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom