- Член од
- 20 мај 2007
- Мислења
- 1.139
- Поени од реакции
- 153
Има, и јас се сметам себеси за жив пример за тоа дека има... Ги сакам другарски, чисто и безрезервно, и се би дал за нив. Си знаат тие девојки кои се.=)
има дефинитивно другарска љубов меѓу машко и женско .... имам другарка исто како шо ти го опиша другар ти овде, од ко ја знам ја гледам како сестра и ништо појќе (а мн убо си е чупето да не речи некој дека е грда па нејќам нишо појќе :pos2mislam deka ima drugarska ljubov ali samo od zenska strana iako mislam deka i na zenskoto moze nekogas da mu se izmesaat emocii i da napravi glupost........imam mn dobar drugar i mnooogu si go sakam ama kako brat ednostavno jas ne go gledam kako nekoj koj bi mu se svigalll....ali ne sum sigurna deka taka e i do negova strana.....ja to amu go kazuvam nonstop deka si go sakam samo ko drugar i ne sakam da go sakam drugacie ama on nikad mi nema spomnato prv takvo neso.......
...ТогашДругарките: Ама Шмеки кој збори за љубов...збориме за секс!
А од која причина другарката би се шетала во секси долна облека пред другарот? Тоа веќе личи на свесно предизвикување. Ако гледаме така да поставиме и друго прашање.Нема.. Одреден период се ке се сведува на чисто другарство но чим на еден од нив без разлика дали женското или машкото ке му поминат некакви мисли низ главата за нешто повеќе од другарство.. тогаш веќе и не е толку чисто тоа другарство..
А и на најдобар другар да му се појавиш во секси долна облека дали ке те гледа како најдобра другарка или нешто друго??![]()
Абе види, не е баш така кај сите..А од која причина другарката би се шетала во секси долна облека пред другарот? Тоа веќе личи на свесно предизвикување. Ако гледаме така да поставиме и друго прашање.
Ако типката ти седне во скут ќе ја одбиеш?
Мислам дека е многу јасно дека другарство бидува само помеѓу личности кои никогаш не би се привлекле една со друга. Ако типката не е твој тип на женско кое го посакуваш, точно дека ќе ти се покачи „адреналинот“ (а и нешто друго) ко ќе ја видиш во секси долна облека, ама разумот ќе ти каже дека сте сепак пријатели.
Тоа ти е како на пример:
*Имаш избор да завршиш со секретарката во кревет (за што си свесен дека е многу грешни, без разлика какво тело и да има) или да се вратиш дома кај жена ти која те чека...
Што ли би избрал ако си човек кој ги дели работите на она што се, и на она што никогаш не би требало да бидат?
... <3се додека има добар секс и ја сум за другарска љубов