Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки, ќе има некои измени во начинот на пуштање, така да сега за сега ќе нема потреба да ви наместам преку Team Viewer. Тие што до сега имаат наместено за пуштање нека тераат...

Епа дај на другите прати ни во пп инструкции како да го средимe,еден туторијал would be enough. :)

Епа дај на другите прати ни во пп инструкции како да го средимe,еден туторијал would be enough. :)
не е лошо да направи едно видео и да го објави на Youtube , 5 минути работа е да направи видео ,наместо да потроши цел ден да ни чепка во компјутер .... :)

Дечки треба да се пишува пасворд на некои места, кој мислам дека не би требало да биде јавен. Според мене затоа stealth лично го мести тоа.
Иначе скај уште колку ќе пушташ? ај кажи ми коа ќе завршиш една мини реденка да напраам ја :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
не е лошо да направи едно видео и да го објави на Youtube , 5 минути работа е да направи видео ,наместо да потроши цел ден да ни чепка во компјутер .... :)

Не е за на Јутјуб, ќе се прават некои скроз други начини на пуштање, ова што сега се пушта нема да се употребува

Дечки треба да се пишува пасворд на некои места, кој мислам дека не би требало да биде јавен. Според мене затоа stealth лично го мести тоа.
Иначе скај уште колку ќе пушташ? ај кажи ми коа ќе завршиш една мини реденка да напраам ја :D

За колку време можеш да пушташ музика?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom