Кајгана радио 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде за убо да е јас почнав па слушајте кој што сака македонска музија , ќе има од се по нешто , хипхоп, рок , поп, малце џез .. :)

Алал да ти е за музичево, а радиово е една од подобрите реформи на Владата тука XD

Има многу луѓе што слушаат квалитетна музика и ја пуштаат тука.

Коа ќе почнеме сите по распоред да пуштаме ќе биде уште подобро.

Maкедонски ќе пуштам сат време. Кој е за македонски рок нека стегни плеј, ако нема попаметна работа :)

Имаш нешто од нашите The John, одлична песна им е Скопје .... :)

Мислам дека имам, ако не ќе ја најдам, сега оди една малку подолга од Анастасија, и последна ќе биде порачанава твоја :)

Мислам дека имам, ако не ќе ја најдам, сега оди една малку подолга од Анастасија, и последна ќе биде порачанава твоја :)

Пушти Џој Дивижн и Свонс жити се. Нека истераат барем еднаш на радиово. :D

Зошто не оди во моментов, некој проблем има ? Кај мене не се пушта...

абе јас кога ќе почнам да пуштам музика бе ?! чекам да ми кажете како да пуштам ?! ми прати ја ПП и сеуште нема фидбек .... хмм изгледа се откажавте луѓе од радиово ?! :D :cautious:

Пушти Џој Дивижн и Свонс жити се. Нека истераат барем еднаш на радиово. :D

Зошто не оди во моментов, некој проблем има ? Кај мене не се пушта...

Абе почнаа грмежи тука во Прилепов и превентивно за момент го изгасија нетот, не по моја вина.
Одиме се песната на Vori , па малку 2-3 песни пост панк за тебе и се одјавувам :D
(се надевам нема да го исклучат во меѓувреме)

Абе почнаа грмежи тука во Прилепов и превентивно за момент го изгасија нетот, не по моја вина.
Одиме се песната на Vori , па малку 2-3 песни пост панк за тебе и се одјавувам :D
(се надевам нема да го исклучат во меѓувреме)

Тоа New Dawn Fades !!!

turvior

Кога ќе престанеш со пуштање музика кажи ми да пуштам јас да не седи изгасено за џабе радиото :)

turvior

Кога ќе престанеш со пуштање музика кажи ми да пуштам јас да не седи изгасено за џабе радиото :)

Сега после ова Скај, морам да се џембосам имам нешто работа :)

Werther ќе те известам во порака за скоро, само вакво нешто ќе шибаме тој ден, ветувам тука јавно на форумов. :D

Дечки, ќе има некои измени во начинот на пуштање, така да сега за сега ќе нема потреба да ви наместам преку Team Viewer. Тие што до сега имаат наместено за пуштање нека тераат...

Werther

бидејќи има проблем со пораките тука ќе ти пишам...

Ти пријавен си на распоредот?
Ти дадоа интрукции како да пушташ музика веќе ако си пријавен за пуштање музика може нема проблем :)

Не сум, само дај преку ред што има везе, до 5 јас ќе бидам. Ти и онака по цели денови пушташ.

Не сум, само дај преку ред што има везе, до 5 јас ќе бидам. Ти и онака по цели денови пушташ.

Жалам но не може на тој начин. :)

Инаку јас пуштам музика сега :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom