Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
uste li se zanimavate so zemanje maicki i sali?![]()
Mnogu me interesira ti so sto se zamaras,ili tvojata grupa.
uste li se zanimavate so zemanje maicki i sali?![]()
Си еба матер и темава
Наместо да стават по некоја слика, клип или извештај од групата види какви муабети си прават
Ме заболе патлакот каде си завршил и што работиш![]()
a ti da znaes deka poglupo od ova da zemas sali i maicki nema vo ultra svetot, nikoj veke ne se bavi so toa, ako tolku ti e po kejf toa, uste malku ke se otvori fan shop na shkendija i fan shop na ballistet, pa ajde dojdi vo tetovo kupi si sal i glumi mangup vo bitola.поглуп муабет немам слушнато со години,па то си е стандарт работа бе![]()
Кои гревови, пред машинскиот факултет има испишано некои пароле од тип на :"Провинцијалци кај и да сте ќе го јадете" и ткн. Гледам многу го "јадоа"Нешто ново![]()
![]()
sarkasticno odgovoriv na glupo prasanje bidejki ne mi e po kejf da prijavam mislenje, ako ne si me razbral.
a ti da znaes deka poglupo od ova da zemas sali i maicki nema vo ultra svetot, nikoj veke ne se bavi so toa, ako tolku ti e po kejf toa, uste malku ke se otvori fan shop na shkendija i fan shop na ballistet, pa ajde dojdi vo tetovo kupi si sal i glumi mangup vo bitola.