Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Си еба матер и темава :facepalm:
Наместо да стават по некоја слика, клип или извештај од групата види какви муабети си прават :facepalm:
Ме заболе патлакот каде си завршил и што работиш :вонзем:

Си еба матер и темава :facepalm:
Наместо да стават по некоја слика, клип или извештај од групата види какви муабети си прават :facepalm:
Ме заболе патлакот каде си завршил и што работиш :вонзем:

sarkasticno odgovoriv na glupo prasanje bidejki ne mi e po kejf da prijavam mislenje, ako ne si me razbral.
поглуп муабет немам слушнато со години,па то си е стандарт работа бе :tapp:
a ti da znaes deka poglupo od ova da zemas sali i maicki nema vo ultra svetot, nikoj veke ne se bavi so toa, ako tolku ti e po kejf toa, uste malku ke se otvori fan shop na shkendija i fan shop na ballistet, pa ajde dojdi vo tetovo kupi si sal i glumi mangup vo bitola.

Нешто ново :)
1185185_609089829143303_35016271_n.jpg
Кои гревови, пред машинскиот факултет има испишано некои пароле од тип на :"Провинцијалци кај и да сте ќе го јадете" и ткн. Гледам многу го "јадоа" :D

sarkasticno odgovoriv na glupo prasanje bidejki ne mi e po kejf da prijavam mislenje, ako ne si me razbral.
a ti da znaes deka poglupo od ova da zemas sali i maicki nema vo ultra svetot, nikoj veke ne se bavi so toa, ako tolku ti e po kejf toa, uste malku ke se otvori fan shop na shkendija i fan shop na ballistet, pa ajde dojdi vo tetovo kupi si sal i glumi mangup vo bitola.

Да купам?? зошто ми е да купам?? дуксерката ја купивме?
Јас ќе дојдам Тетово со маица Чкембари и ќе шетам,велиш дека никој нема да ме застани да ми ја земи? Ќе се степате војводи-балисти кој попрво да ја земи маицата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom