Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stefan-kobe сите чекаме на тебе, мењај аватар и отварај тема.Ќе се игра во сабота во 18:00 часот
Интераши отварајте тема...![]()

Stefan-kobe сите чекаме на тебе, мењај аватар и отварај тема.
P.S.
Да не го терам Деко reloaded! да отвора па да ги тепаме со хендикеп.![]()
Не се секирај, ако не тепаме ние ќе те бојкотираме тебеАјде сеа ќе пробуричкам низ нетов и ќе отворам тема.
П.с. Само ако не тепаме, ќе го бојкотирам цел подфорум!!!

Отворена е темата за дербито.![]()

Џабе, ова со аватариве не ти иде, гледам нешто и со кошарката пробуваше, ама слабо..![]()
Во тенисот највеќе ми иде, ама и во фудбалот не сум лош. После Триплетето го ставив Снајдер, а од тогаш човекот бел ден не виде матер си еба со повреди. Го стаив Коби, скина Ахилова тетива, го стаив Надал 8 месеци паузираше, ја стаив Серена изгуби на Вимблдон од Лисицки, го стаив Ноле изгуби 3-0 на Вимблдон од Мареј. 
На нашите ни Господ не им помага а не пак јас.Во тенисот највеќе ми иде, ама и во фудбалот не сум лош. После Триплетето го ставив Снајдер, а од тогаш човекот бел ден не виде матер си еба со повреди. Го стаив Коби, скина Ахилова тетива, го стаив Надал 8 месеци паузираше, ја стаив Серена изгуби на Вимблдон од Лисицки, го стаив Ноле изгуби 3-0 на Вимблдон од Мареј.
Про мувлач сум.
![]()

Дај стај ги шкотите на аватар да тепаме вечерНејќам да се повреди Џиџи, сакам два ефтини гола да прими, повеќе не ми треба.![]()

Отворена е темата за дербито.![]()
Нејќам да се повреди Џиџи, сакам два ефтини гола да прими, повеќе не ми треба.![]()