C
Castiel
Гостин
абе тоа ти се деца што виделе нешто на телевизија али не виделе убаво...јас бев на јужна и слободно можам да ти кажам дека + 20 000 публика имаше..... Значи јужна беше цела полна освен тампон делот меѓу нашите и навивачите на велс... Источна исто не беше скроз али 80 % беше наполнета а и северна исто не беше до последно место али беше скоро полна..едно запад беше празен...т.е не беше скроз имаше 100тина навивачи само....и мора да признаам орагизацијата беше одлична пред секој блок имаше редар кој те упатуваше до кај ти е местот според картата...и доколку некој ти седи на место и нејке да стане одма имаше интеревенција и се беше средено..значи организацијата беше одлична...сеа со шкотска по се изгледа беше полна бидејки вчера коа земав карти скоро и да немаше за јужна и север..едвај најдовме ...не знам дали имаше, не забележав, се приклучив само на дискусијава зошто викаа дека немало и кажав причини поради кои може да немало луѓееве јас лично а и полно што ги знам не отидовме ради истово што го пишав
))