Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
излезе roast-от за Франко
The Comedy Central Roast Of James Franco 720p HDTV x264 YesTV

има неколку смешни работи
Eеее каснам јас, сеа сакав да го постирам... слаб за разлика од претходниот со Чарли Шин но вредеше барем за Џеф Рос... ги убииииииии, особено Џона
"the dick didn't have to be big and black but you know... Jonah and his demands..." :D:DDD

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Beneath многу го потцениле филмов што е работата, мене ми се допадна филмчево, и има 7/10 од мене.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Beneath (2013)

Уште еден потценет филм на имдб, 4.1 има филмов :eek: What the fuck?.
Мене лично хороров многу ми се допадна, и од кога ќе го изгледам Evil Dead ќе направам споредба меѓу овие два хорора, но според мене Beneath ќе излезе подобар но останува да видиме, деновиве ќе го гледам Evil Dead

Рецензија: 2 Девојќи и 4 машки (верни другари/ки) матурираат и решаваат да одат на викенд во езерото на дедото на Џони (еден од децата). Стигнаа таму се океј, но во езерото има чудно „чудовиште„ за кое само Џони знае и незнае како да им објасни на другарите. Тие тргнаа во езерото со чамецот, подоцна 3 се фрлија во водата и почнаа да пливаат. После одредено време чудовиштето излегува на виделина, и веќе ја има првата жртва, тоа е едната девојка. По нејзиното умирање, наместо да се смират останатите почнуваат да се караат и на крај не останува ните еден жив, сите умреа. Доста е рецензијава мислам. :icon_lol:.

Оценка. 7/10

Кога пишуваш рецензија не раскажувај цел филм, дури напиша и како ќе заврши :confused:
Туку арно што си ја ставил во спојлер, па само такви како мене, што не се заинтересирани да го гледат филмот или што го имат гледано ќе ја прочитат.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Кога пишуваш рецензија не раскажувај цел филм, дури напиша и како ќе заврши :confused:
Туку арно што си ја ставил во спојлер, па само такви како мене, што не се заинтересирани да го гледат филмот или што го имат гледано ќе ја прочитат.
ја немав стаено во спојлер :icon_lol:иначе јас мислев малце е рецензијава :eek: ама ако гледај го филмчево, мене многу ми се допадна.

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
ја немав стаено во спојлер :icon_lol:иначе јас мислев малце е рецензијава :eek: ама ако гледај го филмчево, мене многу ми се допадна.

Тогаш арно на некој модератор му текнало да ја стави во спојлер :D
Инаку, не сум љубител на такви филмови (хорори и филмови што ти ги препорачуваш :D ), па ќе го прескокнам :P

2

~2A

Гостин
Јас како аниме фан и љубител на хорор филмови, немав што да му понудам на другарчево од страна на акција.
Сум заборавил кога последен пат сум гледал интересен акционен филм. :unsure:

Мое барање кон вас, филмаџиите: Дали може да ми препорачате неколку квалитетни и интересни акциони филмови?!

Благодарам однапред, но исто така со секој коментар поврзан со мојов пост добива лајк, секако ако е препорака од филмови! :D

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
Јас како аниме фан и љубител на хорор филмови, немав што да му понудам на другарчево од страна на акција.

Мое барање кон вас, филмаџиите: Дали може да ми препорачате неколку квалитетни и интересни акциони филмови?!

Благодарам однапред, но исто така со секој коментар поврзан со мојов пост добива лајк, секако ако е препорака од филмови! :D

овој (и вториот дел е исто мн. добар) и овој :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.652

За акција се знае:

G

grande-juve

Гостин
The Killer, The Rock, Ip Man, Bourne, Crouching Tiger, Hidden Dragon, Bullitt, A Better Tomorrow, Assault on Precinct 13, Iron Monkey, Kill Bill, Vanishing Point, Dirty Harry, The Getaway, Taken, Total Recall, Speed, Midnight Run, El mariachi, The Warriors, Attack the Block, Planet Terror... Претпоставувам класиците како Die Hard, Aliens, The Terminator, The Matrix се гледани :)

2

~2A

Гостин
За акција се знае:

Абе се убаво, ме насмеа. Ама јас сум сигурен дека на овој филм тој само би ми се насмевнал би помислил: Овој е лудак, јас очекував триста ефекти, машингани тешки и слично... и..... глеаш... по...некоја....минута се исклучува од фејсбук! :eek:

:pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.652
Абе се убаво, ме насмеа. Ама јас сум сигурен дека на овој филм тој само би ми се насмевнал би помислил: Овој е лудак, јас очекував триста ефекти, машингани тешки и слично... и..... глеаш... по...некоја....минута се исклучува од фејсбук! :eek:

Гони го тогаш не треба да се дружиш со такви :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203

Eфекти, бигес машингани и све тоа, 30минути буквално без прекин, Transformers II/III. :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom