БиХ - Македонија | 08.09, недела 14.30 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Абе јас ги видов и како излегуваат и од јавни куќи....абе како може да верувате на се и сешто што ќе се пише на ова порталиве....божееее :facepalm:
Ај пред да ме цитираш види што сум пишал,реков ако,а не дека е точно:tapp:.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.420
И на крај: знаете што? Судиите ПАК беа криви: бар во кафичов кај што гледав.
И беа криви судиите. Само две технички, едни чекори недосудени и еден досуден непостоечки фаул во напад при натпревар на кој ништо не ни оди. Тоа е доволно? :confused:

И да, спакувај се и правец Багдат, батали Сараево. Глеам ја, ти Иранчанец си, колку и да прикриваш. Демек навива за Босна, а ни збор убав не кажа за Турција. Во Македонија може само ко визитинг. :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Абе јас ги видов и како излегуваат и од јавни куќи....абе како може да верувате на се и сешто што ќе се пише на ова порталиве....божееее :facepalm:
За верување е,па пред ЕП дрва се правеа тука по нашиве дискотеки.Професионалци,куров,познавам аматери спортисти кои живеат 100 пати поспортски од нив (некои од нив).

Второ,не е проблем во поразите и сите утакмици да ги изгубат..Проблемот е во нивната неангажираност,нестрпеливост,без борба и памет. Полани кога загубија од Русија и Шпанија никој не кажа ништо лошо..изгубија но сите им честитавме..се бореа..играа кошарка,играа со душа,до последна секунда...сега ништо нема од тоа.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
И беа криви судиите. Само две технички, едни чекори недосудени и еден досуден непостоечки фаул во напад при натпревар на кој ништо не ни оди. Тоа е доволно? :confused:

И да, спакувај се и правец Багдат, батали Сараево. Глеам ја, ти Иранчанец си, колку и да прикриваш. Демек навива за Босна, а ни збор убав не кажа за Турција. Во Македонија може само ко визитинг. :D
абе и тој незнај шо е и шо сака...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.420
абе и тој незнај шо е и шо сака...
Иранчанец е, од Багдад. Сеа му е криво Америте што му го бомбардираа, па навива демек за муслимани. А не знае дека Босна е блиска со Турција, а Турција со Америка. Се му се измешало...

Член од
31 август 2008
Мислења
499
Поени од реакции
381
Ај пред да ме цитираш види што сум пишал,реков ако,а не дека е точно:tapp:.
Те цитирав надевајќи се дека ќе ме разбереш,ама сум згрешил....тоа го прочитав уште пред некој саат и нормално го ставив на игнор,а ти и повеќето тука на секоја таква за мене глупост веднаш и давате значење со самото тоа што ја постирате како вест и ете ти причина за еден куп глупави коментари ,вреѓање и секакви испади на форумџии а сето тоа се пренесува понатаму и понатаму....А самите кажувавте(ме) да не се прави непотребен притисок.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Алтернативата наша брчков не поентираше сам пред кош,мислиш дека другите се нешто поарни?Имаме 6 кошаркари и тоа е тоа.Капак на се денес ништо не идеше од рака.Кошаркарите не се преценија сами колку што цела македонска јавност ги прецени.
Има разлика од освоено 4то место и 4та репрезентација по јачина во Европа.
Значи во земја од два милиони немаме човек што ќе поентира сам пред кош?
Ми ја сфаќаш поентата?

Тие дрва од резерви што не влагаат се најдобрите алтернативи навистина или има нешто тука?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.441
Поени од реакции
18.627
За верување е,па пред ЕП дрва се правеа тука по нашиве дискотеки.Професионалци,куров,познавам аматери спортисти кои живеат 100 пати поспортски од нив (некои од нив).

Второ,не е проблем во поразите и сите утакмици да ги изгубат..Проблемот е во нивната неангажираност,нестрпеливост,без борба и памет. Полани кога загубија од Русија и Шпанија никој не кажа ништо лошо..изгубија но сите им честитавме..се бореа..играа кошарка,играа со душа,до последна секунда...сега ништо нема од тоа.
Ама и Бо беше со нив па добро изигра?Луѓе се незнам што очекувате по напорна сезона да не се опуштат?
Друга работа немате право никој од вас да каже збор лош,од причина што придонесот од дремење на кајгана за македонија е 0,некој со придонесот и у минус влагате.Сите овие играчи се изградиле со сопствен труд без никаква подршка од државата и апсолутно ништо не должат.А дека не се бореле со душа ти знаеш,...Да имавме шут прехлани 3 од 30 со литванија кур мој муабетов што ќе го праевме.
Значи во земја од два милиони немаме човек што ќе поентира сам пред кош?
Ми ја сфаќаш поентата?

Тие дрва од резерви што не влагаат се најдобрите алтернативи навистина или има нешто тука?
Имаме 5-6 и тоа е тоа.И у тие нема некој што машки ќе ја закуца во таква ситуација..небитно ај.Тие се најбоље алтернативи,друг играч на ниво за репрезентација незнам..Не ти ја разбирам поентата,неаме некој широк избор на играчи кој би дошле па да има задкулисни игри.Освен Кире можда,другиве се сите македонска лига материјал кај што чековски им е шекил.Сосема небитно кој ќе мафта со пешкирот.
Со надеж дека ќе испаднат играчишта од 2ве деца Магдевски и Николовски кој може да се развијат понатака.Другиве ти се Соколов материјал,дрва биле дрва ќе останат.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.486
Поени од реакции
5.227
Постои и уште една варијанта.Да фрлиме сите по 1000 на Црна Гора.Се разбира тоа ќе го направиме доколку нашиве ги откорнат утре Латвијците.Па така за да не пропаднат кладилнициве,сигурно ќе тепа Србија:icon_lol: .Помалце од 2 коефициент за Црна Гора да стават не верувам.

#genius :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Постои и уште една варијанта.Да фрлиме сите по 1000 на Црна Гора.Се разбира тоа ќе го направиме доколку нашиве ги откорнат утре Латвијците.Па така за да не пропаднат кладилнициве,сигурно ќе тепа Србија:icon_lol: .Помалце од 2 коефициент за Црна Гора да стават не верувам.

#genius :ROFLMAO:
Кога веќе спомна коефициенти за нас и Србија:

Бет сити:

Македонија-Латвија 1,55 за нас 2,45 за нив
(хендикепот ако го интересира некој е -3,5)

Србија-Црна Гора 1,37 за Србија 3,1 за Црна Гора (можеби ќе се намали до утре) (хендикепот е -6.5)

G

Geezer

Гостин
Ќе ја даделе Србите. Ало, професионалци се во прашање, не е ова некоја компјутерска игра.

Туку, јас се надевам, не знам зошто. Ма да, кога сум оптимист обично не завршува на арно.
Така што, првиот дел занемарите го, одиме на вториот:

- Утре ќе го јадеме за сите пари, не очекувам ништо од нашите. Ќе си ги пакуваат куферите и дома. Очај.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ќе ја даделе Србите. Ало, професионалци се во прашање, не е ова некоја компјутерска игра.

Туку, јас се надевам, не знам зошто. Ма да, кога сум оптимист обично не завршува на арно.
Така што, првиот дел занемарите го, одиме на вториот:

- Утре ќе го јадеме за сите пари, не очекувам ништо од нашите. Ќе си ги пакуваат куферите и дома. Очај.
И ако се професионалци значи ќе тепаат и наместо со 4 поени тие со 2 поени ќе одат во следна фаза а ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom