Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чичко Кумплунг, сепак не му биле толку можностите на Самрџиски како во претходните 2 утакмици, сепак можел да скока и забива...

Па тоа бе момци, тоа се бара, гинење за секоја топка...

Немаше изгубени топки, немаше избрзување на напади, игравте сплотено, гиневте еден за друг...
Вака и да губите натпревари, не ми е криво...

Негативите од денес, на два пати не успеавме за 8 секунди да излеземе од наша половина, и лесно прокацкавме големо водство... Ке го средат и тоа, сигурен сум...

Али, најбитното, машинеријата тргна...

Како што и мислев..

Околу утакмицава ми се чини Србите играа намерно за нас и дека е предходно договорена (ќе враќаме победи ако случајно се сретнеме пак тука..) шутираа ептен безвеза правеа фаули намерно итн...

Не знам зошто го мислите ова. Не се будали Србите намерно да губат од нас, со тоа ризикуваат ако ние одиме понатаму да пренесат само 2 бодови во наредната група.

Реално гледано Србите не се толку јаки, реков и пред натпреварот, статистиките ни беа израмнети, а тие имаа 2 победи и сите ги направија непобедливи. Ние бевме/сме 4та сила во Европа, не го заработивме тој епитет туку - така, покажавме игра за тоа. Загубивме 2 натпревари, 1 по судиска грешка и 1 со Литванија на кој одигравме ептен лошо и денес Србите беа преголеми фаворити поради тоа. Е денес ја покажавме нашата игра од пред 2 години, цврстата одбрана која не красеше, борбата за секоја топка, и денес одличниот напад. Заслужено ги победивме Србите.

Како што и мислев..

Околу утакмицава ми се чини Србите играа намерно за нас и дека е предходно договорена (ќе враќаме победи ако случајно се сретнеме пак тука..) шутираа ептен безвеза правеа фаули намерно итн.. како и да е тепавме тоа е најбитно во моментов и се надевам оваа победа ќе им е мотивација плус за да ги средиме и Босна и Латвија во наредните натпревари.

Кој ненормален ризикува пласман во следен круг и плус губи поени во наредна група заради комшилук.....Никој...Најмалце србите....и не можи да се сретниме пак до полуфинале....едноставно си го зедоја србите немиен и то е то

Не знам зошто го мислите ова. Не се будали Србите намерно да губат од нас, со тоа ризикуваат ако ние одиме понатаму да пренесат само 2 бодови во наредната група.

Кој ненормален ризикува пласман во следен круг и плус губи поени во наредна група заради комшилук.....Никој...Најмалце србите....и не можи да се сретниме пак до полуфинале....едноставно си го зедоја србите немиен и то е то

Пари и се е можно во денешно време, дури и стварно да изгубиле намерно они си го имаат дебело наплатено тоа..

Мене така ми изгледаше натпреварот ама дај боже да сум грешка и да го имаме стварно тепано зошто сме се подобриле за разлика од предходните натпревари, посебно од оној со Литванија каде што бевме ептен катастрофа.

Не си правете сеа и вие бајрам со умот.Летонија да поминеле за повеќе бодови да сме однеселе...Ни се наредија резултатите сеа гледајте само да ги добиеме ние останатите 2 утакмици а другиве ако сака по 150-151 нека завршуваат сите.Ние со 2 бода ќе поминеме и реално мислам дека се повеќе од доволни за 1/4
Ќе е победеме 100% 3тата селекција од групата А а со втората која најверојатно е украина ќе имаме директна за 1/4.ТОа е тоа, повеќе од задоволен сум после третиов ден.Недела ќе е добиеме Бих 100% а впонеделник сами одлучуваме.Мислам дека со игра барем слична на денешнава без проблем се добиваат и летонците.

Lele se iznenadiv od mechov :DD kako volku dobro izigravme be ej, chudo chudosano e ova :DD E ova e taa reprezentacija od EuroBasketot pred 2 godini... Bravo, bravo!

Море шо ќеф ми се напрај на душава шо му го пикнавме на овие гускиве ... јаки биле жими трите светски камења ... море мрш таму ... ќутете еден ден одмор имаме ... треба д асе одморат тастатуриве ...

Пи*ко не провоцирај !
олади и ти бе аман, не гледаш дека се заебаваат, се напали ко бик во Памплона. Јас сеа да не треба да ги банирам или пцујам зошто за Карпош се заебаваат?

Пари и се е можно во денешно време, дури и стварно да изгубиле намерно они си го имаат дебело наплатено тоа..

Мене така ми изгледаше натпреварот ама дај боже да сум грешка и да го имаме стварно тепано зошто сме се подобриле за разлика од предходните натпревари, посебно од оној со Литванија каде што бевме ептен катастрофа.

Муабети од пред коперација

Лестер Бо МекКејлеб О-о-О-О :D
Не дека него го издвојувам, таа песна прва ми дојде на ум. Пресреќен сум, едноставно пресреќен, неможеше подобро. Никој не издвојувам, сите изиграа феноменално, па скоро 40 минути бевме феноменални. Остајте тие 2 минути во 4та четвртина, кога имавме проблем со пренос на топката, на секој му се случува ова, мора во 40 минути да имаш пад. Пратам спорт 15тина години, без разлика дали фудбал, кошарка, ракомет, тенис, послатка победа сум немал, незнам зошто. Јас кога јадев бурек, дека таа ебана топка треба да се спушти до високите играчи, да изиграат центарски :) . Само вака против БиХ и Летонија, нема опуштање, не чекаат 2 тешки меча, па после со префрлени 2 бода што биде нека биде, прво да се помини оваа група.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom