Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво и најважно никако не смеат да кикснат нашите во следните два натпревари.После идат тие математики како и колку да пренесеме.Да,најубаво би било Литванија да изгубат од БиХ и Црна Гора,а Латвија да ја совлада Србија.Ова е повеќе од научна фантастика,но доколку се оствари ние пренесуваме 4 бода.

Не бе онака на резултати ги следам.ама ете ти си тука да ми кажеш;).Инаку што сакаш да ти речем,да фатип у кладилница,а играш против нашите:eek:.

Ај прочитај го уште еднаш мојот прв коментар....
Пишува сите пари на Македонија, да им тргне конечно.

пс. Можеби и ти си среќата што фатив вечерва пари. У недела ако си слободен имаш пивце од мене. :D

Ма иде бреееееееееееее !!!!!!!!! Така се играааааа :D Им дојде паметот дека само со добра и пожртвувана одбрана ќе ги добиеме, браво!

Сега добар одмор до недела, а во недела индијанциве на чело со Телетовиќ мора да ги добиеме, мора.

ТАКА Е, ГАЗИ! Леле денов лом, прво победа на Градски, па потоа со победничка атмосфера на плоштад и еве сеа доаѓам дома пијан. Ок поздрав.

Луѓеее ејјј победивме во два спорта денес, :vozbud: треба и 6 да го стават празник и за да си спојуваме со 8ми :vozbud:
--- надополнето: 6 септември 2013 во 23:13 ---

Прво 14ти септември... the day.;)

Да сум уредник у сител (место Ристо Самарџиев или Александар Блажевски) ќе ја ставам на рипит снимката од мечов да врти до 8 сабајле. И така им е тежок фејл сигурно вечерната програма:pos:

Куманово вечерва облеано во тага,изгуби Србија...

(не се палете одма прави кумановци)
Дечко, после немој да кукаш и плачеш кога ќе ве тепаат арнаутиве ;) ... ќе те држам на око за ова !

Ау,каков ден !:cuc:

Црвиве редовни пациенти ни станаа.Кај стигнеме таму ги пегламе...фудбал,кошарка,ракомет. (y)

Секоја чест за момците и само вака нека продолжат до крај.

Ја немам уште ама ќе ја играм, се мислам само дали чиста победа или победа заедно со Бо да даде 18+ :D

Како што и мислев..

Околу утакмицава ми се чини Србите играа намерно за нас и дека е предходно договорена (ќе враќаме победи ако случајно се сретнеме пак тука..) шутираа ептен безвеза правеа фаули намерно итн.. како и да е тепавме тоа е најбитно во моментов и се надевам оваа победа ќе им е мотивација плус за да ги средиме и Босна и Латвија во наредните натпревари.

Каква договорена, и Грциве лани вака играа па не беше договорена на комшиска линија.
--- надополнето: 7 септември 2013 во 01:44 ---
Под услов да тепаме све до крај, највеќе ни одговара да поминат Србија и Литванија со нас така?

Само Србија. Не би било лошо Летонија да отиде понатаму и покрај пораз од нас, ама сега за сега ако ние одиме понатаму заедно со Србија сигурно имаме поени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom