Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе ја ставиле баш од 9, имав договерено да ја гледам со пријатели измешано Македонци и Срби ке се правеше атмосфера и ке имаше заебанции а сега ние (Србите) фудбал сите ке гледаме па ако фатиме нешто на полувреме, како и да е, мое мислење е очекувам убедлива победа на Србија од досега покажаното од двете репрезентации, од Македонија ова првенство искрен да бидам ништо не очекував и така испадна( мада првата со Црна Гора судиите маме ебаа), Србите исто така неочекував вака да играат мислев дека ке завршат после Литванија и ке се мачат со другите репрезентации со оглед на тоа што играат без Теодосиќ, Лучиќ и Савановиќ, мада позитивно ме изненадуваат, сепак треба да му се верува на Дуда уметник е да направи екипа, како и да е вечер со среќа нека ви е и на вас и на нас па подобриот нека победи ;)

Јас мислам дека ќе видите вечер која е Македонија :cool:

Земете си кутивче диазепам за вечерва, 2 разлика ќе тепаме сеа ми јавија. Србиве ќе играле со врзани очи

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4

неаме дисциплина во играта луѓе. то е она шо не кини најмногу (освен судиите :(). која будала бе алоооо, вчера 28 обиди за 3 поени. то ти се 28 поклонети напади. оди на сигурна реализација и имај еве 14 напди со 2 поени, то ти е 28, а ние вчера имавме 6 тројки, то ти се 18 поени. не смеј така!!!

антиќ се замислува дека е на шоу наречено нба, се крена во облаци, тотално е бескорисен, да не споменувам недисциплиниран во играта, гечески неможи повеќе да игра, самарџиски ко зајаче во одбрана и тн. најмногу ми смета шо освен владо и бо, другиве се ко без мотив, борбеноста ни е 0! а пипан ташако го боли.

не верував дека некоош ова ќе го речам, но ми недостасува марин! :tapp:

Ја немам уште ама ќе ја играм, се мислам само дали чиста победа или победа заедно со Бо да даде 18+ :D

Па ќе го чува Марковиќ, тој како пијавица е, може и да не даде Бо 18... Али постои и друга варијанта, да го изнервира со тоа што ќе го замара у одбрана па Бо да подиви и да му ја дупне главата. :D

Абе биди реалистичен малце, имаме шанси, да, ама Србите ги ОБОЛЕА Литванците, а ние губевме со 9 разлика од нив 2 четвртини, реално гледано ја губиме, освен чудо не спасува, а сите че го чекаме вечер тоа чудо.

Ако гледаш така,Ние од босна треба да изгубиме ,нели тие ги победија црна гора а мрзиве нас.Не е се баш вака како што велиш.Не реков дека ќе победиме 100% иако бев оптимист пред 2-3 дена за со србиве али шансите се 35% по мое.Сигурно нема да играме како вчерашната утакмица.

Тешко многу тешко ќе биде и тоа само заради Дуда, не дека се поквалитетни играчки од нас или незнам што... Нека остават само срце на терен, нека се борат за секоја топка, за мене е доволно :)

Како беше она: За вас навива трибина цела луда а вие момци играте без муда !
Ова важи за вчерашната утакмица

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 4

Кај може бре Македонија туку така да отпадне без борба и да заврши на некое утепано место.Едноставно не ми иде у глава тоа.Верувајте само и не бидете плачковци.Топ 8 во најмала рака ќе влезат.Мора вечерва некој да се распука.

има некој HD steram за вечер? ми се гледа на асална слика....... ако може линкови

Ај престанајте више да дркате со Партизан, Дуда, Звезда. Реагирајте код ваша брача РТС или Yuportal. Аман!За Македонија се работи. We wont good vibration! Think positive.

А бе битно да дадат се од себе кошаркарите. Играатборбено но немаат реализација баш поради тоа што се борат. Кога се бориш на сила, со тело, тогаш забораваш дека треба да се бориш и со памет. Помалку нервоза, поголема концентрација, и победата е наша.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom