А
Атомската мравка
Гостин
Признај дека ја изигра сингл 1.![]()
Ја немам уште ама ќе ја играм, се мислам само дали чиста победа или победа заедно со Бо да даде 18+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Признај дека ја изигра сингл 1.![]()
Како бе ја ставиле баш од 9, имав договерено да ја гледам со пријатели измешано Македонци и Срби ке се правеше атмосфера и ке имаше заебанции а сега ние (Србите) фудбал сите ке гледаме па ако фатиме нешто на полувреме, како и да е, мое мислење е очекувам убедлива победа на Србија од досега покажаното од двете репрезентации, од Македонија ова првенство искрен да бидам ништо не очекував и така испадна( мада првата со Црна Гора судиите маме ебаа), Србите исто така неочекував вака да играат мислев дека ке завршат после Литванија и ке се мачат со другите репрезентации со оглед на тоа што играат без Теодосиќ, Лучиќ и Савановиќ, мада позитивно ме изненадуваат, сепак треба да му се верува на Дуда уметник е да направи екипа, како и да е вечер со среќа нека ви е и на вас и на нас па подобриот нека победи![]()
Ја немам уште ама ќе ја играм, се мислам само дали чиста победа или победа заедно со Бо да даде 18+![]()
Абе биди реалистичен малце, имаме шанси, да, ама Србите ги ОБОЛЕА Литванците, а ние губевме со 9 разлика од нив 2 четвртини, реално гледано ја губиме, освен чудо не спасува, а сите че го чекаме вечер тоа чудо.
Јас мислам дека ќе видите вечер која е Македонија![]()