Група Б | Јесенице | - ЕП Словенија 2013

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Баш ме интересира каде се сите оние кои ги пцуеја и понижуваја србите дека биле слаби и немале шанси... Повторно покажуваат србите дека се екстремно опасни кога немаат "ѕвезди" во тимот и играат тимска игра. Секогаш кога имале слаби настапи било заради проблеми во дисциплината и мангупење на некои нивни играчи.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Баш ме интересира каде се сите оние кои ги пцуеја и понижуваја србите дека биле слаби и немале шанси... Повторно покажуваат србите дека се екстремно опасни кога немаат "ѕвезди" во тимот и играат тимска игра. Секогаш кога имале слаби настапи било заради проблеми во дисциплината и мангупење на некои нивни играчи.
Аман бе со Србиве, и Финска, Летонија и Италија имаат два од два. Не верувам дека Србија може подалеку од 1/4 финале.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Каква е математиката момци, читам некој пишува дека и со 2 победи би можеле да се пласираме понатаму .. Србите нема шанси да не се пласираат, Литванците и Црногорците веќе имаат подобар скор во меѓусебен дуел со нас, Литва веќе има 2 победи....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.800
Каква е математиката момци, читам некој пишува дека и со 2 победи би можеле да се пласираме понатаму .. Србите нема шанси да не се пласираат, Литванците и Црногорците веќе имаат подобар скор во меѓусебен дуел со нас, Литва веќе има 2 победи....
Нема причина за паника, бар не сеуште :D

Рано е за математики правење, али во случај да не тепаме се до крај имаме опција која истотака е прилично реална.

Литванија и Србија ги тепаат сите останати, ние ги добиваме Босна и Летонија (со минимум 2 разлика) и одиме понатаму.

B

Blade Torch

Гостин
-Абе поминуваме група , што се плашите ? Прашање е само со 0 или 2 бода . Ако падне утре Србија , милина. А и со 0 бодови да пројдеме многу веројатно е дека ќе стигнеме до 1/4 финале со оглед на групата со која вкрстуваме во која освен Франција другите тимови се нешто како Црна Гора на јачина .
Во секој случај , ние ако не почнеме да играме подобро ни ГоспоТ БоК не не спасува

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Некој да каже какве се математиките, ме мрзи да барам сега правила и што како за кругови правење и слично, изнервиран сум.Па ако може некој на кратко да објасни, да си знаеме какви ни се шансите

N

Nicky Santoro

Гостин
Некој да каже какве се математиките, ме мрзи да барам сега правила и што како за кругови правење и слично, изнервиран сум.Па ако може некој на кратко да објасни, да си знаеме какви ни се шансите
србија и литванија да тепаат до крај се, ние да тепаме против босна и литва(2разлика ) и ние одиме.Оваа е наједноставна варијанта само мислам дека нема шанси србија и литва да тепаат се до крај и ние да тепаме во двеве затоа што така би немало изненадување.Ми нема логика да нема изненадување до крајот во групава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
србија и литванија да тепаат до крај се, ние да тепаме против босна и литва(2разлика ) и ние одиме.Оваа е наједноставна варијанта само мислам дека нема шанси србија и литва да тепаат се до крај и ние да тепаме во двеве затоа што така би немало изненадување.Ми нема логика да нема изненадување до крајот во групава.
Епа затоа ќе ја тепаме Србија и ќе има изненадување. :D

Член од
19 март 2013
Мислења
3.316
Поени од реакции
4.965
По поразот вчера сега сме 50-50 сигурни за понатака и мора да се прават некои математики,иако јас до вчера мислев ќе згазиме се до крај.Сега мора три победи до крај.Со две победи мислам ќе извисиме на 4то место.Како што се случуваат глупости може денес да победи Латвија,па после уште две да наредат Литванија и ај наздравје.Доколку сакаме да префрлиме некое бодче неопходни се три победи.Притоа да се надеваме дека денеска Литванија и Босна ќе победат.Во Недела и Понеделник Литванија и Србија исто така да згазат.
Некако да ја поминеме фазава следат сигурно две екипи кој може со одлична игра да ги уништиме.
Многу важен ден денеска,се надевам прв пат ќе се радуваме на победа и тоа убава против Србите :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ние ја тепаме Србија и Летонија, Србија тепа се до крај и Литванија ја тепа Црна Гора.

1

1292

Гостин
Не работи сатот за секунди за напад, тоа само на Босна може да и одговара. :icon_lol:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.914
Поени од реакции
30.890
Ајде бе Босанци тепајте една :pos:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Нели е подобро за нас БиХ да изненади, па со евентуални 2 наши победи(БиХ и Латвија) сигурно да одиме натаму, без кош-разлики и такви заебанции.

Додека го пишував ова +10 за Црна Гора. :D

N

Nicky Santoro

Гостин
Нели е подобро за нас БиХ да изненади, па со евентуални 2 наши победи(БиХ и Латвија) сигурно да одиме натаму, без кош-разлики и такви заебанции.

Додека го пишував ова +10 за Црна Гора. :D
Па секако со победа на двете одиме по натаму.Не се гледа кош разлика или било што треба само 2 да тепаме тоа и не е некоја разлика :D
Најважен дуел е мислам Литва - латвија .Тој да заврши 1 и мислам дека 99% со две победи одиме понатаму.Ако победат Бих скрос сами си одлучуваме

Kajgana Shop

На врв Bottom