Samsung Galaxy S IV

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Нема да има камера, а се шпекулира дека ќе снима 4К....
Не ги лажи луѓето
Предна камера мислев. По што вчера прочитав дека единствени негативности во однос на s4 им се немањето предна камера и HDMI
4K без OIS. A OIS планираат да има следна година на s5. А тоа 4К снимање на видео сеуште не им е официјално ќе видиме дaли на 4 септември ќе го остварат ова. На 11 март се шпекулираше дека ќе има 16 мега пикселна камера без 4К.

Ф

Флеш

Гостин
Нема да има камера, а се шпекулира дека ќе снима 4К....
Не ги лажи луѓето
Официјално е потврдено дека ќе има камера 13 мегапиксели, Снапдрагон 800 2,3 гх и 3 гб РАМ ..... ќе има предна и задна камера и пенкало редизајнирано,викаат најдобро досега не знам направено,не ги разбрав баш .... одлучив статичен од 1000 евра и Ноте 3 ..... прво ќе го земам Ноут,па после кога ќе ми заврши 6 месечниот договор,статичниот да го земам ....

http://www.youtube.com/watch?v=mGQPecKoIQc&feature=youtube_gdata_player

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Имаат голема разлика ?

Па не грее, и ги фаќа сите апликации. А 9500 некои викаат дека не фаќало апликации и малку греело. Се разбира, тој има два процесори.

Иначе ја видов плавата боја...перверзија е.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Па не грее, и ги фаќа сите апликации. А 9500 некои викаат дека не фаќало апликации и малку греело. Се разбира, тој има два процесори.
Понекогаш знае да загрее, ама ништо трагично. А тоа со апликациите не е точно, сите апликации функционираат.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Затоа јас си реков убаво на себе .... кој те ебе 4ка !!! .... ноут 3 си земам .... поготово позади како е покриено,добра идеја :)
Јас веќе се одлучив за с4.Ноте 3 многу голем е,далеку покомпатибилен е с4.
Сепак не ја исклучувам можноста да се предомислам.:)
Да не знаеш кога ќе има кај нас Ноте 3 и цена ?

Ф

Флеш

Гостин
очекувај околу ноември,нова година тој период ..... би бил за 50 евра или 100 евра поскап ....

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372

Најмалку 15-20 дена после излагањето во некои европски земји (Франција/Италија/Шпанија и сл), а цена сигурно ќе биде 650 до 700 евра првиот месец.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ф

Флеш

Гостин
so 700 evra ke si kupis new nexus 7 250 evra e . i dobar android telefon . Zasto ti e note ?
Тоа ти е таблет, не ти е телефон ..... со Ноте 3 имаш еден вид комбинација на телефон и таблет ..... јака камера,најак процесор од сите телефони што постојат,пенкалце кој ти дава слобода да го користиш телефонот како компјутер,слободно движење,да го користиш како тетратка ... така што вреди за парите а сигурно ќе биде околу 500 евра да се купи .... :)

Зошто ако одам по твоја логика,да давам 700 евра за таблет 250 евра .... плус за андроид телефон околу 350/400 евра кој ќе има послаб процесор застарен и далеку послаба камера со 8 мегапиксели ..... се на се 250+400 = 650 евра .... кога може да земе за тие пари 650 евра ајде да речеме буџет, да земам најак и најнов телефон кој ќе биде комбинација од таблет/телефон со 13 мегапиксели камера и на старо може ноутбук(мал лаптоп) за 5000 денари (100 евра околу) и тоа далеку појак сигурно од нехус 7 ... и така заштедуваш пари ... :)

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
ако имаш страст за note . направи го тоа , но мене ми се одвратни уредите со моливчиња . Практика нема да најдеш никогаш па ниту во џеб . Ќе се устручаваш да не направиш некој потег и да го рокнеш дисплејот . Биди логичар за некој работи и не се пали на јаки процесоир snapdragon прикажа убавп видео пред неполна недела . Сите апликации работат на dual core така да размисли :) поважна е сихронизираноста на софтвер и хардвер пријателе . Среќно

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Не ми е јасно зошто сите неуки (ај да не користам поточен збор) тролови тролаат за големината на С4 и Ноте 3 кога и двата и покрај поголемите екрани во димензии се помали од нивните претходници...
Да се напише нешто, во мода е сега да се јај лајна иако уствари тој што пишува веза нема за што пишува (трола)...

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
мојата позадина за коментари е многу поизградена од секој коментар што сметаш дека е вреден да го дадеш на оваа тема . Не фршти со изрази насекади има луѓе што се доволно спремни.

Kajgana Shop

На врв Bottom