Buji Buton
Manijak :P
- Член од
- 4 мај 2010
- Мислења
- 929
- Поени од реакции
- 228
imame sansa za ponatamu ili slabo??? koi se matematikite da odime ponatamu makar i 3ti da bideme ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Браос![]()
Погледнав малце од натпреварот , и стварно не видов дека Македонија се оштетува, дури видов дека за многу кратко време два пати беше оштетена Литванија: -еднаш беше досуден фаул кош во корист на Македонија (фаул немаше) ... друг пат беше досуден аут , иако играчот на Литванија не ја допре топката.
Беше досуден неспортски фаул над Мекелеб ...
Мислам Самарџиски беше во дуел со играч на Литванија , јас видов дека играчот на Македонија повише се гураше , судијата одлучи поинаку.
![]()
Ај бе преселете се сите вие колективно у Литванија, раат да видиме.Погледнав малце од натпреварот , и стварно не видов дека Македонија се оштетува, дури видов дека за многу кратко време два пати беше оштетена Литванија: -еднаш беше досуден фаул кош во корист на Македонија (фаул немаше) ... друг пат беше досуден аут , иако играчот на Литванија не ја допре топката.
Беше досуден неспортски фаул над Мекелеб ...
Мислам Самарџиски беше во дуел со играч на Литванија , јас видов дека играчот на Македонија повише се гураше , судијата одлучи поинаку.
Ми се скрши срцето. Ова ви го кажувам најискрено и од срце. Па што сакате мислете. Разочарана сум до Австралија и назад.