Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
за 48 саати заработени 1м фунти од продажба на дресивои од озил и тоа само онлајн !
Што кажав јас малку поназад дека ке вратат пари од дресовиве барем 15м сигурно :)

за 48 саати заработени 1м фунти од продажба на дресивои од озил и тоа само онлајн !
Што кажав јас малку поназад дека ке вратат пари од дресовиве барем 15м сигурно :)

Nike како за последна година ќе намлатат и они пари.. а, да даде Господ да продолжат и договор. Има некој повеќе инфо за тоа?

Само 9% зема Арсенал од продажба на дресови,договорот со Пума е веќе потпишан мислам дека беше 170 милиони за 5 сезони.

Само 9% зема Арсенал од продажба на дресови,договорот со Пума е веќе потпишан мислам дека беше 170 милиони за 5 сезони.

А како демек 91% зема Најк?
Што клуб ќе бевме бееее....

Со Пума ќе земаме 16% од продажба на дресови.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 21:49 ---
Мора и они да имаат профит,ипак е голема инвестиција околу 10-15 милиони годишно ни плаќаат.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 21:50 ---
Пума ќе ни плаќа 30 по сезона.

Пума бе. Чисто сумњам дека ќе извадат поубав и подобар дрес од овие на Најк.. :(

btw,

1150858_10151700198002713_1622920268_n.jpg

1175392_10151700198007713_736736949_n.jpg

Пума бе. Чисто сумњам дека ќе извадат поубав и подобар дрес од овие на Најк.. :(
Aбе не се лоши баш ми се свиѓа дресчето на Дортмунд башка плаќаат голема пара која Најк одбиле да ја платат.

Koj ни е замена за Жиру?

Саного бе.
Кој ни е замена Тео и Подолски по крилата???

Па Мијачи и (Г)Набри! Видиш, покриени сме секаде!
--- надополнето: 5 септември 2013 во 00:42 ---
Пума бе. Чисто сумњам дека ќе извадат поубав и подобар дрес од овие на Најк..

Убави дресчиња и Пума прави. Заеби Најк кога не те смета за премиум бренд и не дава пари како што заслужуваме. Од овгодинешните дресови тој гостинскиот ми прави мерак, култна ни е жолт боја, домашниот не баш и не мислам дека Најк заврши одлична работа со дресовите во поглед на дизајн (доколку сето тоа е оставено на нив).

Убави дресчиња и Пума прави. Заеби Најк кога не те смета за премиум бренд и не дава пари како што заслужуваме. Од овгодинешните дресови тој гостинскиот ми прави мерак, култна ни е жолт боја, домашниот не баш и не мислам дека Најк заврши одлична работа со дресовите во поглед на дизајн (доколку сето тоа е оставено на нив).

Ако ништо друго, бар се слагам за ова. Пума има да го гледа Арсенал како јајце, па од тоа и верувам дека доста ќе се потрудат.

Шо ви е гајле за изглед, Пума ќе ни дадат пари за 6 Озила да купиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom