Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Wenger will get the best out of Mesut

Венгер си е цар, не дека е пресудно, али како што кажува и татко му на Озил, друго е кога ќе си напраиш муабет на свој јазик :)(колку јазици знае старчево има некој бројка? )

Пет, од интервју од пред 6-7 години, ако не научил оттогаш уште некој.

6
Француски,Англиски и Германски зборува течно,а делумно знае Италијански,Шпански и Јапонски.
:)

Не знам дали е постиран гифов предходно, али која невина фаца е:pos:
tumblr_msi0srW5Q21qfj1xoo2_500.gif

Ме интересира дали знаете колку ќе му изнесува неделната плата?? Читам демек во Реал барал плата на исто ниво со Роналдо, па затоа ме интересира на крај во Арсенал дали ќе зема приближна на таа или не.

Ме интересира дали знаете колку ќе му изнесува неделната плата?? Читам демек во Реал барал плата на исто ниво со Роналдо, па затоа ме интересира на крај во Арсенал дали ќе зема приближна на таа или не.

Никој не знае точно.
Од доверливи извори, 140 илјади неделно, според недоверливи таблоиди 200 илјади сосе бонуси.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 19:56 ---
http://instagram.com/p/d2GDNiErus/
Фул интервју утре.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 19:56 ---
Не знам дали е постиран гифов предходно, али која невина фаца е:pos:
tumblr_msi0srW5Q21qfj1xoo2_500.gif

Ова е лисичја фаца, не невина фаца.

Никој не знае точно.
Од доверливи извори, 140 илјади неделно, според недоверливи таблоиди 200 илјади сосе бонуси.
Каде ги прочита тие бројки ?
Јас прочитав 115 или 130 , ќе се движи околу 7 м годишно.

Во Реал зимал околу 75к евра неделно,во Арсенал скоро му е дуплирана платата,значи околу 110-130к фунти.Ова го објави на твитер еден од "инсајдерите",кој уште во саботата имаше твитнато дека Арсенал спремале голема понуда за германски интернационалец.
--- надополнето: 4 септември 2013 во 20:13 ---
Еве како се одвивале преговорите за Озил.
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...ne-phone-call-from-manager-Arsene-Wenger.html

Да да сега видов подобро, не забележав прееска од брзање. Сепак чудно е што Цеск го потпишува неговиот дрес.

Абе нигде по интернет да неможе да се најде стил на игра за Озил што му е специјалност и тако даље!Шпанско не пратам а на јутуб неможеш да видиш што играч е дали се залага на терен дали е себичен итн .Ќе сака некој да пише што играч е ќе ме убие неизвесност до 14ти.Стварно глупо за играч од ниво на Озил да прашувам али јбг го немам гледано освен на ел класико.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom