- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Ццццццццццц основно кошаркарско правило не ми се верува, како без комуникација се договорија дека нема кош ццццццццц
Ццццццццццц основно кошаркарско правило не ми се верува, како без комуникација се договорија дека нема кош ццццццццц
Мислиш дека им е до толку дојдено за Македонија?
Никој за жив не не смета. За споредба, во ЕХФ го имаме Начевски кој ги делегира судиите и пак иста песна.
Ќе не избркаат и ќе ни дадат забрана за натпреварување во следни 2-3 години и толку.Тимови со многу поголем авторитет ги краделе и не смееле да писнат.
Гледај Шпанија-Хрватска 95 да видиш што е крадење.
Ова требаше да се случи после судиската одлука, да искочат сите пред да заврши натпреварот. У најмала рака е смешно тројца судии да не видат тегнење на мрежата а со тоа и цел кош. (башка што немора кошот да го потегне)Не сме некој фактор, точно. Ама пријателе, не губиш ништо. Напушти го теренот, закани се дека нема да учествуваш повеќе, па да видиме дали ќе има вакви срамни судења. Нема да им замери никој ако го направат тоа, ниту пак ние, ниту пак некој друг.
Мора да им дадеме до знаење за некои работи.
А тоа што сме биле ете со среќа таму 4ти, значи дека денеска заслужено сме изгубиле?А зошто сите ја потценувате Црна Гора ?
Деек нашите се beyond НБА ѕвезди, а Црногорците дечишта од маало, па не вреди да се игра со нив...
На минатото ЕП не тепаа Црногорците, ама немаше вакво понижување...
Или тоа 4то место на минатото ЕП значи дека сме ја измислиле кошарката ?
Тоа 4то место повеќе зијан ни донесе него ќар, почнувајќи од тоа што сите влегоа во филм дека се ѕвезди (а освен Бо сите други беа просек или дури и под просек) завршувајќи со тоа што оваа година уште не тргнати нашиве „ѕвезди“ више со медал се вратија (а пред тоа пласман на ЕП ни значеше како злато)...
Подобро стапнете на земја и сфатете дека минатото ЕП беше резултат на среќа+одреден наш квалитет+Бо+лоша игра генерално на сите репрезентации (со исклучоци).
Реков... СЛЕДНИОТ ПАТ АКО ОТВОРИ НЕКОЈ ДРУГ ТЕМА ЌЕ ГО СКРШАМ!Го нема оној филинг како кога Цитро ќе ја отвори темата.
Тргај знамето ќе попиздиме тукаHahahah koja zalba be, normalni li ste. Nikogas vo zivotot ne se preigral natprevar na edno EP, ne si prajte bajrami na mozokot.
Hahahah koja zalba be, normalni li ste. Nikogas vo zivotot ne se preigral natprevar na edno EP, ne si prajte bajrami na mozokot.
Исто и јас цело време јадам лајна, многу нежно го примија ова бе ! А у нешто викнаа и толку, МАДИЊА ГОЛИ.Не сме некој фактор, точно. Ама пријателе, не губиш ништо. Напушти го теренот, закани се дека нема да учествуваш повеќе, па да видиме дали ќе има вакви срамни судења. Нема да им замери никој ако го направат тоа, ниту пак ние, ниту пак некој друг.
Мора да им дадеме до знаење за некои работи.
И прееска ова го напишав , Хрватот пресуди .Зошто Пољакот досуди 2 поена за нас,Италијанецот не досуди ништо само рече нема два поена и Хрватот ја потврди одлуката.