Фан клуб: Работнички

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.351
Види за МЗТ сум цел живот и реално ич не ме боли за вас, али не постои ли начин да се соберат сите од CPB и да им влезат на децата и на клоци надвор. Срамота е големо име како Работнички да има 20 навивачи и да биде надвикуван од Лозари. Ај сваќам во Луна Парк не можете да им влезете зашто има еден-два влеза во сала, али во Борис Трајковски не ви можат ништо , влагата со регуларна карта од сите страни на сам почеток на утакмицата тргате кај ви е место и копиљаната на клоци. Греота е за тимот вака, само со повлекување ништо не правите

Заштитени се ко рисови,или бели мечки па сеа ти види дали може да им влезат.Педерите се у бојкот,а на циркузантиве ќе им пројдат 5те минути.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Има некое видео од Работнички - Фени каде што се гледаат навивачите на Работнички да видиме за што конкретно се работи?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Има некое видео од Работнички - Фени каде што се гледаат навивачите на Работнички да видиме за што конкретно се работи?
Нема клип, не се ненормални да се снимаат тек тогаш ќе јадат ремет. Ама еве да ти доловам ситуација, замисли си ги од маало дечињата тие шуто дупе што ти играат пред зграда, со 2-3 поголеми батковци, се на се 30 луѓе како изиграваат навивачка група. А не смее никој да ги чепне зошто се заштитени од многу јаки луѓе.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
uste 16 minuti do kraj 17 razlika za kk Kozuf... zavrsi ovaa sezona, da se nadevame na smena na uprava i podobri denovi od septemvri.....

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.991
Поени од реакции
1.272
80 000 евра дала Општина центар за Работнички. Со овие пари опстанокот им е обезбеден :icon_lol:

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
80 000 евра дала Општина центар за Работнички. Со овие пари опстанокот им е обезбеден :icon_lol:

тоа е првата фаза од плаќањето па ќе видиме за даље старата управа остана дужна 120.000 евра :D кој треба оваа управа да ги плати...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.958
Поени од реакции
15.175
овие денови нова управа ‘_‘
под овие денови подразбираш 3 месеци или што е работава :) .
Јас имам некои информации дека е свикано собранието на акционери за 4 септември. Точно е ?

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Брчков, Соколов и Симоновски Официјално нови "засилувања" на 14 кратниот шампион Работнички

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Вистината боли пријателе, или пак, проста патематика 14>2

Ако имаш 16-17 години немој да ми ја кажуваш вистината. некој иде 15 години на утакмици и знае убаво како се земени титулите на Работнички во времето на Фершпед.
Знае како судиите беа на платен список на истиот човек.
Знае како МЗТ ја победуваше пола Европа, на чело со Реал Мадрид, а неможеше еден скапан Работнички.
И знае како во финалето 98-99 та Врбица Стефанов ги промаши 2 те слободни фрлања кои требаше да му донесат титула на МЗТ.
Пред фактите и боговите молчат пријателе.

Ви посакувам да се вратите конкурентни оваа сезона и повторно да гледаме убави дерби натправари.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Ако имаш 16-17 години немој да ми ја кажуваш вистината. некој иде 15 години на утакмици и знае убаво како се земени титулите на Работнички во времето на Фершпед.
Знае како судиите беа на платен список на истиот човек.
Знае како МЗТ ја победуваше пола Европа, на чело со Реал Мадрид, а неможеше еден скапан Работнички.
И знае како во финалето 98-99 та Врбица Стефанов ги промаши 2 те слободни фрлања кои требаше да му донесат титула на МЗТ.
Пред фактите и боговите молчат пријателе.

Ви посакувам да се вратите конкурентни оваа сезона и повторно да гледаме убави дерби натправари.
Друже неме напаѓај мене за тоа како што биле титулите како било било минато за минато иднина за иднина, несум некој изгорен фан на Работнички пред се сум фан на кошарката во светов па така и у македонија глеам утакмици од копиљ небитно дали мзт работнички струмица куманово вардар или некој друг, и неми кажувај за титулите на работнички кога глеј си својот двор и кажи како мзт од ниво на едно мизерно тимче пред распаѓање стана владин проект преку кој се вртат и перат милионски суми, како преку ноќ се напраи екипа со завидлив буџет што конкурира дури и у аба лига, ме боли мене кур за политика се мења време едни се горе други доле, баш мие мило што ете има и македонија сериозен преставник и што ете мзт преку спортот како и металург успешно ја преставува мизеријава кај нас

Kajgana Shop

На врв Bottom