- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 1.937
- Поени од реакции
- 12.644
Бускес заедно со Видал и Швајни се според мене топ 3 на таа позиција без некој посебен редослед
Јаја Туре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бускес заедно со Видал и Швајни се според мене топ 3 на таа позиција без некој посебен редослед
иначе спроед досега покажаново Фабрегас ми делуват подобар од Иниеста во досегашниве 3 лигашки утакмици и нека го одмараме почесто Чави пошо со Иниеста-Фабрегас во средина некако мн потечно одеа нападиве и подиректно
Зошто имамe најтапа трансфер од сите екипи во летниов и зимскиот период? Абе, многу сум скептичен кога ќе дојде да бркаме резултат и посериозна екипа.
Бускетс е моментално ДОКТОР за сите што ги спомнавте.
Многу ми е криво што дури и навивачи на барселона не можат да ја видат неговата вредност,елеганција и корисност за Барса.
Тоа што понекогаш знае да претера во глума,па секој играч го прави тоа ама ете нему му паднало парето шо се вели за да го земаат на око само него.
Ја да сум некој фактор у барселона би барал на дресот да му пишат ДР. СЕРХИО.
![]()
Наидов на сликава, има ли потреба од некаков коментар? Корнери и слободни удари? Bring it on
Само Педро стрчи.