Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јаја Туре според мене е најдобар на таа позиција,а и се работи за еден од најкомплетните играчи воопшто,може да игра дефанзива,средина,па и напад.Кога и да ги гледам Сити криво ми е какво играчиште пушти Гвардиола.Јаја Туре>Маскерано што се однесува и на природнaтa позициja,но особено во дефанзивата.

иначе спроед досега покажаново Фабрегас ми делуват подобар од Иниеста во досегашниве 3 лигашки утакмици и нека го одмараме почесто Чави пошо со Иниеста-Фабрегас во средина некако мн потечно одеа нападиве и подиректно

Дека со Цеск имаме подобар напад тоа да, ама мора некој друг да научи да диктира темпо на натпревар освен Чави. Пример вчера да беше Чави на терен, после првиот примен гол ќе почнеше така опасно да го дрви со ситни пасови што Валенсија немаше да видат топка не па да дојдат до ситуација втор гол да дадат.

Ињеста и Фабрегас одма тргаат во напад, прават долги пасови или ја префрлаат топката од една на друга страна. Ама ако, интересно е за гледање.

Зошто имамe најтапа трансфер од сите екипи во летниов и зимскиот период? Абе, многу сум скептичен кога ќе дојде да бркаме резултат и посериозна екипа.

Зошто имамe најтапа трансфер од сите екипи во летниов и зимскиот период? Абе, многу сум скептичен кога ќе дојде да бркаме резултат и посериозна екипа.

Најјак претседател имаме, затоа. Зубизарета незнам ни зошто е во клубот, само да продолжува договори. Ако, барем си знаеме ништо нема да купиме, не сме ко другите до 00:00 трансфери да чекаме :icon_lol:

Зубизарета моментално

13228728-man-sleeping-in-office-with-feet-on-desk.jpg

Бускетс е моментално ДОКТОР за сите што ги спомнавте.
Многу ми е криво што дури и навивачи на барселона не можат да ја видат неговата вредност,елеганција и корисност за Барса.
Тоа што понекогаш знае да претера во глума,па секој играч го прави тоа ама ете нему му паднало парето шо се вели за да го земаат на око само него.
Ја да сум некој фактор у барселона би барал на дресот да му пишат ДР. СЕРХИО.

Ахахаха овие комшииве мислиш човек како да умрел. Уште да го погребаат треба :D :D

Бускетс е моментално ДОКТОР за сите што ги спомнавте.
Многу ми е криво што дури и навивачи на барселона не можат да ја видат неговата вредност,елеганција и корисност за Барса.
Тоа што понекогаш знае да претера во глума,па секој играч го прави тоа ама ете нему му паднало парето шо се вели за да го земаат на око само него.
Ја да сум некој фактор у барселона би барал на дресот да му пишат ДР. СЕРХИО.

Исто мислење,нема играч на светов моментално кој е подобар од Бускетс на таа позиција.
--- надополнето: 3 септември 2013 во 00:45 ---
BTJ-2PwCAAAcCL4.jpg:large

Наидов на сликава, има ли потреба од некаков коментар? Корнери и слободни удари? Bring it on :rolleyes:
Само Педро стрчи.

А кој ќе центрира од корнер? Кеита?o_O

Шо состав би било ова со 4ца стопери и 3ца деструктивци во средина? :icon_mrgr:

Валдес​
Пујол - Пике - Чигрин - Абидал​
Бускетс​
Туре - Кеита​
Педро - Ибра - Анри​
И ако примаат гол овој состав, ондак не знам што е работата.

Иначе, помина трансфер-периодот, а ова е конечниот список(официјален) на 25те играчи на Барса за новата сезона:
1. Виктор Валдес
2. Мартин Монтоја
3. Џерард Пике
4. Цеск Фабрегас
5. Карлес Пујол
6. Чави Ернандез
7. Педро Родригез
8. Андрес Иниеста
9. Алексис Санчез
10. Лео Меси
11. Нејмар да Силва
12. Џонатан дос Сантос
13. Хозе Мануел Пинто
14. Хавиер Маскерано
15. Марк Бартра
16. Серхио Бускетс
17. Алекс Сонг
18. Џорди Алба
19. Ибрахим Афелај
20. Кристијан Тељо
21. Адриано Кореија
22. Дани Алвес
23. Исак Куенка
24. Серџи Роберто
25. Оијер Олазабал

Па, тоа е тоа, нека ни е со среќа во новата сезона. (y)

Што ни е убаво на нас фановите на Барца, си одмаравме на deadline day ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom