Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Значи овој Перез продолжува да ни дава титули го продава играчот што им ја држи цела средина браво за него :) тоа ти е слично ко ние кога го земавме Нејмар да продадевме од Чави/Иниеста некој но толку за скапаниците од Задрид :) Нејмар почнува малце по малце да се уигрува што ме прави среќен а судиите како да чекаат само мал фаул од него и одма картон да му дадат, ке биде страшно дуото Нејмар/Меси се гледа дека бразилчето има голем почит кон Меси. И може малце и Тељо да почне од почеток да игра пошто Педро и Алексис мислев дека ке се опраат ама они уште си играат ко лани а за дефанзивец што не донесовме не ми се прави муабет ... страшно и за крај Валдес некако многу јако почна да брани вака ја не сум го гледал да не е можда до Икер што дреме на клупа или има некоја друга причина ... ако продолжи вака да брани подитно да продолжува договор

а судиите како да чекаат само мал фаул од него и одма картон да му дадат,

За она со Валенсија јас директен црвен би му дал :)
Треба да поработи на дисциплина,не игра во детски клуб веќе.
За три утакмици заработи повеќе жолти отколку Пујол цела сезона лани :D

За она со Валенсија јас директен црвен би му дал :)
Треба да поработи на дисциплина,не игра во детски клуб веќе.
За три утакмици заработи повеќе жолти отколку Пујол цела сезона лани :D

значи тоа според тебе е за црвен а ова за што е тогаш за 5-6 години затвор и уште толку условно :icon_lol:

значи тоа според тебе е за црвен а ова за што е тогаш www.youtube]75B3XVo0qQI за 5-6 години затвор и уште толку условно :icon_lol:

За доживотна робија :)
Не праам јас муабет за овие животни бе брату,јас велам за глупи потези како оној на Нејмар.
Лани,Пујол изигра околу 1000 мин. во примера и заработи 3 жолти картони,Нејмар за 3 утакмици 3 глупави непотребни картони.

Барем да донесеја еден од Ба или Лукаку шо ги даваа на позајмица, сигурно ги дале и со опција за купување. И така немаме класичен шпиц

Педро колку е изгубен, не верувам дека е точно ама ако стварно P$G понудиле пари за него требаше да го шитнеме и да си бараме замена. Се убаво тоа што до сега го направи за Барца ама немам веќе надеж во него јас

Педро колку е изгубен, не верувам дека е точно ама ако стварно P$G понудиле пари за него требаше да го шитнеме и да си бараме замена. Се убаво тоа што до сега го направи за Барца ама немам веќе надеж во него јас

На Пунто Пелота незнам едниот кој беше изјави дека ПСЖ понудиле 45мил евра за Педро, ако стварно било вака тогаш управата сите за рука и река нека се фрлат
--- надополнето: 3 септември 2013 во 18:13 ---
Ya es official :vozbud:

У сета збрка со Бејл и Озил не видов дали земавте централен дефанзивец...или и вашиот претседател е издишан како и нашиот ?

У сета збрка со Бејл и Озил не видов дали земавте централен дефанзивец...или и вашиот претседател е издишан како и нашиот ?

Не земаа. Издишан и овој.

На вашиот му нема рамен, им ги затнува устите на фановите со гестикулации за продавањето на најдобриот играч после Роналдо, да беше во некое друго место ќе јадеше куршум.
Што се однесува до прашањето, Зуби изјави дека Пујол е нашето засилување:cool:

Ај што не купивме и оваа сезона штопер не купивме. Веќе губам и надеж дека некогаш ќе донесат некој. Ама да дадеш изјава дека Пујол е наше најголемо засилување (алудирајќи дека наскоро ќе се врати по повредата) е потценување на фановите. Пујол е ѕвер, срцето на Барса, ама човекот си ги има повредите и годините. Што планира да прави Тата со него, дали ќе биде дел од ротацијата не знам. Ама потегот на недонесување на играч е најнелогичен потег кој не го сфаќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom