Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ете и лоша вест.

Official: Busquets has thigh muscle discomfort, he will undergo more tests tomorrow

Оfficial: Mascherano got a knock on his head and felt dizzy, he has recovered and returns with the team to Barcelona

Епа Пујол враќај се.

Море какви лоши вести, овие намерно се исчукаа, за да не ги викнат за репрезентација. :icon_lol:

Валенсија отсекогаш ми била омилен противник, во смисла на желба за надигрување и ферплеј. Големо браво за нив.
Одбраната... одлични се и Пике и Маске со топка, кога поседот е кај нас, ама секогаш паничат кога се браниме а и Алвеш и Алба не се враќаат доволно.
И Тата наместо безвеза измени Сержи и Дос Сантос требаше да го стави Сонг, и да го извади Алба со жолтиот уште на полувреме да го стави Адриано.

Годинава кога со Пеп усвоивме 6 титули ни ги подигна стандардите до максимум. Треба сите да сме свесни дека таков успех се дешава еднаш во 20 години , и затоа сега наоѓаме и банални работи кои ни сметаат. Точно дека одбраната не ни е на сјајно ниво , но барем до сега прикажаното треба да сме ултра задоволни од епилогот. Имаме 3 утакмици , 3 победи со 11 дадени гола и само 2 примени , а тие 2 примени беа 100 % поради опуштање на резултат од 3-0 кој го стекнавме за 2 минути. Плус да не го заборавиме суперкупот против една доста моќна екипа која и оваа сезона ќе се бори за највисок пласман. Сезонава ни почна супер , бев малце песимист кога беа подготовките но имавме 2 тешки гостувања кај Малага и Валенсија и се вративме со 6 бода.

Tata Martino: "Šta sam rekao Messiju nakon njegovog hat-tricka, da li sam mu čestitao? Naravno da jesam, čak sam tražio i njegov autogram (smijeh)." :icon_lol:

"Jučer je bilo dileme o povezanosti Messija i Neymara na terenu. Mislim da je u 24 sata sve već riješeno."

Ау каков натпревар!
Одбраната веќе не ја коментирам пошто си е срање. Викецот не спаси на неколку пати. Туку како играа во нападот. Комотно можеше резултатот да биде 7 5 за Барса, и Меси можеше да даде петтрик (:D) ако беше попрецизен и ако не се разбранеше голманот на Валенсија. Човекот бранеше како да има 10 раце.
Се на се, одличен почеток, 2 тешки гостувања со 100% учинок и освоен суперкуп против секогаш незгодниот Атлетико Мадрид. Само така нека продолжат.

Е ова е тоа што ни недостасуваше, атракција. Ме потсеќа на времето на Роналдињо. Неговото време тек доаѓа.

Тој триаголникот Иниеста, Нејмар и Меси. Тој ќе им ебе мамата на сите следниве сезони.

кој е главен кривец што замина Виља од клубот ?! ќе да не заборавил маестрото да игра фудбал........

Тој триаголникот Иниеста, Нејмар и Меси. Тој ќе им ебе мамата на сите следниве сезони.

BTHaH0ICEAAo2mc.jpg

Da, ko da ne sme u igra... Ko da sme kriket klub se osekam

Ah Skrtel da go zeeme, za 10k bi go lapnale. Iskusen, jak I cvrst, so topka u najmala raka e bolje od masce, koj pak bi igral po potreba vo sredina da kole..

Јеи другари : )
Ичера сс другара праимо муабет и зазборисмо за Бускетс и Керика, он е напален барселониста и ми вика дека ваш играч е мноо боље од Мајкл Керик.
Кое е ваше мислење, РЕАЛНО???

Јеи другари : )
Ичера сс другара праимо муабет и зазборисмо за Бускетс и Керика, он е напален барселониста и ми вика дека ваш играч е мноо боље од Мајкл Керик.
Кое е ваше мислење, РЕАЛНО???

Ако мене ме прашуваш, Бускетс е Сколс за Керик. ;)

Бускес заедно со Видал и Швајни се според мене топ 3 на таа позиција без некој посебен редослед, иначе спроед досега покажаново Фабрегас ми делуват подобар од Иниеста во досегашниве 3 лигашки утакмици и нека го одмараме почесто Чави пошо со Иниеста-Фабрегас во средина некако мн потечно одеа нападиве и подиректно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom